Hazai

Nagy újra készen áll

Nagy újra készen áll
Nagy Sándor újfent egy közös eseményen vett részt méghozzá a Vöröskereszttel, ahol a szervezők a preventív életmódra próbálták rászoktatni a helyi  közönséget.
Nem számít újdonságnak, hogy a Ferobox Event bokszolója jótékonysági eseményen vesz részt az egészséges életmód képviseletében, hiszen már az év elején is láthatták egy hasonló rendezvényen. A ’Makk Marci’ elnevezésű kampány keretében Nagy Sándor ismét a Vöröskereszttel együtt próbálta meg sportolásra nevelni a részt vevőket, gyerekeket.


A nagyszabású eseményen voltak zenés-táncos rendezvények és fitnesz programok is. „A Vöröskeresztnél pedig különböző méréseket lehetett elvégeztetni például a testzsírt és a vérnyomást. Emellett reklámoztuk a szombati gálát, tíz jegyet is kisorsoltunk, ezeknek mindenki nagyon örült.”


A csongrádi rendezvényre látogatók személyesen is beszélgethettek az ökölvívóval. „Sokat kérdezgettek a szentesi gáláról, rengeteg embert érdekelt az esemény. Nagyon jól éreztem magam ismét. Úgy tűnik, hogy a vöröskeresztesek is megszerettek, így valószínűleg rendszer lesz ebből, még jó néhány jótékonysági eseményen részt vehetek.”


Persze nemcsak a ’Makk Marci’ résztvevői, hanem mi is érdeklődtünk a szombati mérkőzésről. „Nagyon jól sikerült a felkészülés. Többször is bokszoltam tíz menetet, hiszen ennyi a tervezett menetszám és magyar bajnoki címmeccsen. Jól mentek a futások, minden rendben volt, így mondhatom: készen állok.”


A címmeccsnek még nagyobb pikantériát ad, hogy a Sport Televízió élőben közvetíti az eseményt. „A várakozás, a kihívás izgalma elnyom bennem minden mást. Itt az ideje, hogy összecsapjunk és kiderüljön, ki Magyarország legjobbja ebben a súlycsoportban.”


A sportoló azt is elárulta, hogy a rendőrség várhatóan nagy erőkkel vonul a helyszínre, persze koránt sem az esemény kockázata miatt, hiszen személyében egy nemrég leszerelt rendőrről van szó. „Az ex-kollégáim közül elég sokan eljönnek Szentesre, de akinek nem sikerül, az a televízió képernyője előtt szurkol majd nekem.”


Nagy Sándor címmeccse mellett Bedák Zsolt visszatérését is láthatja a közönség Szentesen, a Ferobox Event bokszgáláján. Mellettük szorítóba lép a szlovákiai magyar Kovács Tamás ’Tomi Kid’ és Nagy Márk is – utóbbira junior nemzetközi címmeccs vár. A gálát a Sport Televízió március 23-án 20.30-tól közvetíti élőben.

 

Forrás: http://felixpromotion.hu/hir

 

Fight.hu

Partnereink

Partnereink