Hazai

Nem lett világbajnok Nagy "Hóhér" József

Nem lett világbajnok Nagy
Nem sikerült az újabb címszerzés, így a Profibox Promotion ökölvívója, Nagy "Hóhér" József (18-2) nem lett az IBC cirkálósúlyú bajnoka.
A szombat esti lengyelországi bokszgálán az atlantai olimpiát is megjárt magyar ökölvívó a veretlen lengyel Pawel Kolodziej-jel (21-0) csapott össze. És bár a végig támadólag fellépő Nagy József meggyőzőbb teljesítmény nyújtott, mint a hamar elfáradó hazai ökölvívó, amikor a 7. menet közepén - Kolodziej sérülése miatt - leállították a küzdelmet, a pontozólapok mégis a lengyelnek kedveztek. Így Kolodziej technikai döntés után, egyhangú pontozással lett az IBC világbajnoka.

"Úgy érzem, most semmivel sem tudnának megvigasztalni" - mondta Nagy József. "Én hetek óta már csak a címmérkőzéssel voltam elfoglalva, és úgy érzem, igazságtalanul vették el tőlem a meccset. Már kezemben éreztem a győzelmet, hisz Kolodziej kondíciója már az utolsókat húzta! Kimondhatatlanul fáj ez az igazságtalan vereség!"

A bokszoló mérkőzésszervező-menedzsere, Petrányi Zoltán is mérhetetlenül csalódott volt: "Biztos vagyok benne, ha a bíró nem szünteti be a mérkőzést, egy-két meneten belül Józsi nyert volna TKO-val. Kolodziej már az utolsókat húzta, Józsi pedig még erős volt, továbbra is bírta volna a saját maga által diktált iramot - mondom én."

Fight.hu

Partnereink

Partnereink