Hazai

Pénteken rajtol a BoxingONE

Pénteken rajtol a BoxingONE
Hosszas előkészítő munkával telt az év első két hónapja és örömmel jelenthetjük, hogy még népesebb táborral március 6-án este 7 órai kezdettel rajtol a BoxingONE Championship 2009 tavaszi szezonja. A szezonban első alkalommal méri össze öt csapat a tudását, így a márciustól júliusig tartó tavaszi szezonban már 10 hétvégén izgulhatunk kedvenceinkért.

Időpont: 2009. márcisu. 6. - Péntek 19 óra
Helyszín: Győr, Krúdy Gyula Gimnázium aulája


A bajnokságban eddig domináns szerepet betöltő Nitra csapata ez alkalommal nem tudja vállani a szereplést, de helyette két másik csapat csatlakozik a bajnoksághoz. A kecskeméti válogatott belépésének örülhetnek a hazai szurkolók, hiszen a nagyon erős - tőbb magyar válogatott versenyzőt is felvonultató csapat - üde színfoltja lehet a bajnokságnak és így területileg az ország déli része is bekapcsolódik majd a liga vérkeringésébe. A csapat képviselőjével, Oláh Gyulával már a tavalyi szezonban elkezdődött egy párbeszéd az esetleges csatlakozást illetően, aki a BoxingONE versenysorozatban nagyszerű lehetőséget lát arra, hogy versenyzőit folyamatosan versenyeztesse a hazai és a régiós elit ellenében.

A másik újonnan csatlakozó csapat Lengyelországot képviseli majd a cseh határhoz közeli Rybnik városából. A városban nagy hagyományai vannak az ökölvívásnak és örömmel vállakoztak a nemzetközi megmérettetésre. A Rybnik Boxing csapatában környékbeli idegenlégiósok is szerpelnek majd és nagy lehetőséget kapnak a bajnokságtól, hogy bemutatkozzanak városuknak és szponzoraiknak, hiszen mérkőzéseiket a lengyel SportKlub csatorna is közvetíti.

A BoxingONE Championship szervezőinek ismét sikerült megállapodniuk a SportKlub csatornával és 2009-től Magyarország után Lengyelországban is követhetővé válik majd a versenysorozat.

Az első mérkőzésen a Gladiátor K.O. Boxing csapata néz szembe március 6-án, pénteken a Prostejov csapatával és ahogy már megszokhattuk, ismét profik és egy nagy érdeklődésre számot tartó helyi MMA tehetség is szorítóba lép majd a helyszínen. Biztosan szorítóba lép a profik közt már egy éve vitézkedő "Tomi Kid" névre hallgató Tomas Kovac Szlovákiából aki 5 nyert mérkőzéssel a háta mögött egyre közelebb araszolgat egy komolyabb erőpróba lehetőségéhez.

További információk a rendezvényről folyamatosan a bajnokság hivatalos weboldalán - www.boxingone.com-on.

 

profibox.hu - profibox online

Fight.hu

Partnereink

Partnereink