Hazai

Petrányi újabb győzelme

Petrányi újabb győzelme
A mai bokszmatinén a Testvériség SE sporttelepén két profi mérkőzést rendezett a Blue Alligator Box Promotion. Eredetileg ugyan négy mérkőzés volt tervezve de sorozatos megbetegedések miatt csak két mérkőzésre került sor.
Az első találkozón a hazaiak versenyzője Lakatos Károly a pontozólapok tanusága szerint minden menetet megnyerte a Ring 2000 versenyzője Fekete Sándor ellen.

A nagy érdeklődéssel várt Petrányi Zoltán Farkas Gábor elleni mérkőzése viszont kárpótolta a kilátogató nézőket az elmaradt találkozókért.
Egy pillanatig sem forgott veszélyben "Csepi" győzelme

Az első menet kiegyenlített küzdelmet hozott, Farkas megpróbálta a magasságbeli fölényét kihasználva távolról elérni Petrányit aki viszont jól vette ki magát az ütések elől, és közelkerülve belharcban gyűjtögette a pontjait. A második és a harmadik menet egyértelműen Petrányi fölényét hozta.

Ekkor már jól érezte az ütőtávot és többször is tisztán eltalálta Farkas fejét. A negyedik menet ismét kiegyenlített volt. Petrányi egy kicsit lassulni látszott, amit az is bizonyít, hogy több tiszta találatot is kapott a menet elején, amit a menet végére szívós munkával tudott kiegyenlíteni (Kaiser Ernő mérkőzésvezető szintén döntetlenre adta a menetet) és így megőrizte az előző menetekben megszerzett pontelőnyét.

Az ötödik és hatodik menetben aztán felülkerekedett a rutin és a tapasztalat. Farkas többször is megrendülni látszott, ilyenkor fogásba menekülve el tudta kerülni a súlyosabb vereséget.

Mindent egybevetve ez egy jó felkészülési mérkőzés volt a nehézsúlyú Magyar-bajnoki címre pályázó Petrányi számára, ahol a felkészülését irányító Szabó Gyula felmérhette, hogy a tanítványa milyen felkészültségi állapotban van a címmérkőzéshez vezető úton.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink