Hazai

Profi boksz Kecskeméten!

Profi boksz Kecskeméten!
A Ferobox Event első profi bokszgálája igencsak emlékezetesre sikerült, hiszen Bedák Zsolt visszatérése mellett Nagy Sándor hatalmas csatában szerezte meg a cirkálósúly magyar bajnoki övét. Nem volt kérdés, hogy lesz folytatása a márciusban megkezdett sorozatnak. Május 18-án Kecskemét ad otthont a második gálának.
Az ökölvívás szerelmesei a Sport TV-nek köszönhetően ismét élő közvetítésnek örülhetnek. Rácz Félix és Bertók Róbert kötelékébe tartozó Ferobox Event eseményén „régi és új arcok” is felbukkannak a szorítóban. Akit biztosan nem kell bemutatni a nagyközönségnek, az Bedák Zsolt: Szentesen közel három év kihagyás után tért vissza és győzte le fehérorosz ellenfelét. Zsolt ezúttal előre láthatóan ismét egy külföldi ellen bunyózhat. A cél az egykori WBO Europe bajnok ökölvívó számára az, hogy minél rövidebb időn belül ismét világbajnoki címmeccsen lépjen szorítóba.


Nagy Sándor közönségszórakoztató stílusa remélhetőleg még több nézőt fog vonzani, úgy a képernyő elé, mint a helyszínre. A rendőrből lett bokszoló Szentesen emlékezetes mérkőzésen szerezte meg a magyar bajnoki címet Bozai Gyula ellen.


A volt IBO világbajnok Kovács „Vipera” Attila nem nevezhető éppen zöldfülűnek, hiszen 2002-ben lépett először a szorítóba profi bokszmeccsen, ráadásul az IBO világbajnoki öv mellett WBA Európa bajnoki címet  is nyert . A jelenlegi tervek szerint ő is külföldi ellenfél ellen léphet szorítóba, így a meccsén hatalmas hangulat várható Kecskeméten.


Végül, de korántsem utolsó sorban, az est főmérkőzését a Ferobox Event egyik  nagy ígérete Kelemen Balázs vívja. Kelemen, 17-0-s mérleggel rendelkezik – ebből 12 K.O. A győri ökölvívó ebben a hónapban feltűnt a az IBF Int. ranglistáján és rögtön 11.-ként debütált, úgyhogy nagy valószínűséggel Rácznak köszönhetően egy IBF égisze alatti címmérkőzésen fogjuk őt látni.  http://www.ibf-usba-boxing.com/ratings/index/org/

Május 18-án, szombat este tehát ismét színvonalas, izgalmas csatákra és hatalmas pofonokra van kilátás a Sport 1 műsorán. Aki még nem szereti az ökölvívást vagy csak egy kicsit, kapcsoljon oda, ne hagyja ki! Garantáltan megszereti!


Forrás:http://www.felixpromotion.hu


Fotó: Hrotkó Bálint

Fight.hu

Partnereink

Partnereink