Hazai

Rácz Félix 1 milliót ajánl Kótainak!

Rácz Félix 1 milliót ajánl Kótainak!
A Felix - Promotion sajtóközleménye szerint, Rácz Félix 1 millió forintot ajánlott fel Kótai Mihálynak ha kiáll az újdonsült Magyar-bajnok Balogh Zoltánnal.
A mérkőzés igazán szenzációszámba menne, hiszen Magyarország legjobb nagyváltósúlyú öklözői mérnék össze erejüket és tudásukat.

A szombati, miskolci gála egyik címmérkőzése volt a Takács Zoltán - Balogh Zoltán magyar bajnoki találkozó. A meccs nem főmérkőzésként lett beharangozva, mára mégis jóval túlnőtte eredetileg elképzelt szerepét: egyszerűen az "év mérkőzése"-ként emlegetik a szakemberek és az újságírók egyaránt. Nagyváltósúlyban három öklöző van ma Magyarországon, akinek a neve erősen fémjelzi ezt a súlycsoportot, közülük kettő a Felix-Promotion kötelékébe tartozik, s szombaton valami fergetegeset alakítottak. Balogh és Kótai jól ismeri a másik öklét: ha hivatalosan még nem is léptek együtt szorítóba, kesztyűzni azért szoktak együtt.

Kótai a felkérésre azzal reagált, hogy nem ad 6 menetnél többet Baloghnak. Zoli azonban kész bármikor, bárhol megmérkőzni a "Tornádó"-val, akit felkészülése során sikerült néhányszor alaposan megizzasztania...

Fight.hu

Partnereink

Partnereink