Profi

Remek boxgálával tért vissza Rácz Félix

Remek boxgálával tért vissza Rácz Félix
A Ferobox Event sokáig emlékezetes profi ökölvívó gálával ajándékozta meg a szentesi sportcsarnokban, valamint a televíziók előtt helyet foglaló nézőket.
Rácz Félix 2006 őszén fordított hátat az ökölvívásnak, mint kiderült ideiglenesen, hiszen a magyar profi boksz meghatározó menedzsere jó két éve bejelentette visszatérését. Azóta egy új vállalkozás alapjainak megszilárdításán dolgozott, ez a Bertók Róberttel közösen irányított FEROBOX EVENT, s 2013. tavaszán végre elérkezett az idő, hogy egy komplett „produkcióval” is megjelenjen a szélesebb nyilvánosság előtt.

Szentesen tíz profi mérkőzést rendezett a FEROBOX Event, melyek közül négy a Sport Televízióban is közvetítésre került, méghozzá élő, egyenes adásban, melyhez hasonlóra – emlékeink szerint – 2009-óta nem volt példa. Mármint arra, hogy magyarországi szervezésű profi gálát, vagy mérkőzést valamelyik csatorna élőben közvetítsen.
Bedák Zsolt SZENTES - fotó by Bilics József BILL
Ha eddig Rácz Félix és a magyar „tévés-boksz” visszatéréséről írtunk, akkor folytassuk a sort egy másik visszatérővel, Bedák Zsolttal (16 győzelem – 1 vereség).

A részletes beszámoló itt folytatódik >>>


Fight.hu

Partnereink

Partnereink