Hazai

Sérülés és lelki fájdalom

Sérülés és lelki fájdalom
A cirkálósúly magyar bajnoki övének újdonsült birtokosa, Nagy Sándor nemrég még a Ferobox Event második gálájára készült, hogy egy 6-8 menetes meccsel tartson főpróbát a nyári, első címvédésre. Most azonban sajnos úgy tűnik, hogy az ökölvívó egy lábsérülés miatt nem lehet ott a kecskeméti eseményen.
Egy hete még minden rendben volt, hiszen Bertók Róbert kiséretében Bécsben sparingolt a rendőrből lett bokszoló, de végül kedd hajnalban műtőasztalra kellett feküdnie, így nem lesz ott a Sport Televízió által ismét élőben közvetített Ferobox gálán.


Két nappal a műtét után beszélgettünk a bokszolóval, aki érthetően el volt kenődve egy picit, de próbálja pozitívan nézni a dolgot. „A jó hír, hogy a lábam már egyáltalán nem fáj, úgyhogy fizikailag jól érzem magam. Persze, nagyon rossz belegondolni, hogy egy hónap múlva ismét szorítóba léphettem volna, de hát ez van, a történteken nem tudok változtatni.”


Nagynak nem érdemes a sérülésen rágódnia, hiszen felépülése után újabb gálán szerepelhet, remélehtőleg már a nyár folyamán. „Most már csak az jár a fejemben, hogyan tudok a lehető leggyorsabban felépülni és újra a ringben szerepelni. Tudom, hogy Félixék  bíznak bennem és várnak vissza, ami plusz erőt ad ilyenkor.”


A kecskeméti gála ettől még természetesen nem marad el, Bedák Zsolt, Kelemen Balázs és Kovács ’Vipera’ Attila is szorítóba lép május 18-án, az eseményt a Sport1 Televízió élőben közvetíti.Fotó: Vidovics Ferenc

Forrás:www.felixpromotion.hu

Fight.hu

Partnereink

Partnereink