Hazai

Szervezik a visszavágót!

Szervezik a visszavágót!
Információink szerint még idén, az év második felében megrendezhetik a Balogh Zoltán vs Takács Zoltán nagyváltósúlyú Magyar-bajnoki címmérkőzés visszavágóját.
Mint azt már bizonyára minden olvasónk tudja, szombat este a Felix-Promotion két Gladiátora egy olyan csatát vívott egymással, amelyet ha Las Vegas-ban rendeztek volna, akkor a világ hosszú heteken keresztül erről beszélhetne!

A szikrázóan kemény összecsapást, amely a Rocky filmeket is megszégyenítő fordulatokban bővelkedett, végül az előzetesen esélytelenebbnek ítélt Balogh nyerte. Viszont a meccsnek igazából nem volt vesztese, hisz mindkét bunyóst hősként ünnepelte a miskolci közönség.

Sokan aggódtunk azért, hogy valamelyik sportoló megsérül a látványos adok-kapokban. Lett is súlyos sérülés, de szerencse a szerencsétlenségben, egyik bunyós sem szenvedett maradandó károsodást.

A mérkőzés után kiderült, hogy Takács válla, és bokája sérült meg, míg a győztes Balogh orr és kéztörést szenvedett!

Volt még egy érdekes momentum a kilencedik menet utáni szünetben, ami a lassítások miatt nem kerülhetett közvetítésbe: Takács, aki igen nehezen, és bukdácsolva találta meg a ringsarkot, kétszer is leesett a székről a pihenő alatt.

Ekkor követelte mindenki a meccs azonnali beszüntetését, és kiáltottak egyöntetűen orvosért. Viszont az esetet közelebbről szemlélők szerint csak a műanyag szék rogyott össze, és nem Takács vesztette - rövid időre - eszméletét.

Visszanézve a gáláról készült fényképfelvételeinket, a szék összecsuklása jól látható.
A két öklöző mellett a szék is megrogyott a Magyar-bajnoki meccsen

Reméljük a bokszolók hamarosan gyógyultan vívhatják meg az újabb csatájukat, amely az első összecsapásukhoz méltó küzdelmet hoz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink