Hazai

WBC címért küzdhet Nemesapáti Norbert

WBC címért küzdhet Nemesapáti Norbert
A bokszoló 18. születésnapján hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar profi ökölvívás legnagyobb reménysége, Nemesapáti Norbert, október 18-án, Budapesten, a WBC (Bokszvilágtanács) egyik bajnoki címéért lép kötelek közé.
A nagyközépsúlyú versenyző a legjelentősebbnek tartott világszervezet „Youth Silver” nevű korosztályos (ifjúsági) övért lép kötelek közé, de az ellenfele még nem ismert, a Nemesapátit képviselő Feja Promotion jelenleg egy olasz, egy lengyel és egy afrikai ökölvívóval áll tárgyalásban.

- Minden ökölvívónak megtiszteltetés, hogy a WBC övéért léphet kötelek közé – mondta Nemesapáti Norbert a karrierjét meghatározó lehetőségről, amely szerencsés esetben ki is jelölheti azt az utat, melyen profi karrierje haladni fog. - Külön öröm, hogy itthon, hazai környezetben, a magyar szurkolók előtt bizonyíthatok az első címmérkőzésemen. Köszönöm mindenkinek, aki ezt lehetővé tette számomra. Ígérem, októberben sem okozok csalódást.

Nemesapáti Norbert 15 hónapja, korkedvezménnyel kezdte hivatásos ökölvívói karrierjét, s azóta nyolc mérkőzésen vett részt, rekordja 8 győzelem, ebből 7 KO/TKO. A Lurdy Ház nevű bevásárlóközpontban megrendezésre kerülő gálán biztosan ringbe lép még a nagy visszatérő Chamie Gina (4-0-0) és Szabó Achilles (10-3-0) is.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink