Profi

Williams nem szereti Haye és Chisora balhéit

Williams nem szereti Haye és Chisora balhéit
Június 10-én, a Hotel Ramada Plázában kerül megrendezésre a harmadik „Gentlemen Fight Club”, melynek főmérkőzése a Petrányi Zoltán – Danny Williams UBO nehézsúlyú Eb-címmérkőzés lesz.
Az esemény első sajtótájékoztatóját szombaton tartották a gála helyszínén, ahol a vasárnapi boxgála (Papp László Budapest Sportaréna) részvevői is mérlegeltek. Az eseményen nem volt jelen az egykor Mike Tyson-t legyőző Danny Williams, ám telefonon, tolmács segítségével mindenki kérdezhetett a brit ökölvívótól.
sajttaj.jpg
Williams érdekes jelenség, hiszen mérete, s a televíziókban látott kimért viselkedése alapján talán senki nem gondolta volna, hogy ennyire vicces figura. Arra a kérdésre például, hogy mit csinálna másként, ha valami csoda folytán újra kezdhetné karrierjét, a következőket mondta:

„Kevesebb édességet ennék, mert mindeddig az volt a legkomolyabb ellenfelem.” – jelentette ki a britek sztárja, aki ha befejezi bokszolói pályafutását testőrként kíván elhelyezkedni. Ellenfele, Petrányi Zoltán is megszólalt, aki egy kérdésre elmondta, miszerint nincs értelmes magyarázat arra, hogy ismét ki akar állni Williams-szel, de nagyon küzdeni akar ellene. „Szerintem nem lesz 12 menet” – mondta nevetve a Profibox Promotion tulajdonosa, hozzátéve, hogy szerinte saját maga nem tud ennyit bokszolni.

A vasárnap 11-kor kezdődő gálán (Papp László Budapest Sportaréna) több érdekes mérkőzést rendez a Profibox Promotion. Pehelysúlyban Kanalas Dávid és Horváth Sándor csap össze, Máté Ádám a szintén eléggé provokatív Mucza Tamással meccsel. A junior Magyar-bajnoki címmérkőzésére készülő Nagy Lajos Márk Gyalog Zsolttal „üt össze”.

A vasárnapi mérkőzések
Horváth Sándor – Kanalas Dávid
Mizsei György – Pászti István
Máté Ádám – Mucza Tamás
Vajda Gyula – Lakatos Károly
Kubicsek Antal – Domokos Károly
Micskó Sándor – Orsós József
Zöld Ferenc – Petrovics János
Nagy Lajos Márk – Gyalog Zsolt
Nagy Tibor Attila – Balogh Gábor
Marosi György – Balatoni Csaba
KanalasDavid-HorvathSandor.jpg

Fight.hu

Partnereink

Partnereink