Hírek

2010 január 9-én Ina Menzer és Robert Stieglitz is a szorítóba lép

2010 január 9-én Ina Menzer és Robert Stieglitz is a szorítóba lép
A WBC/WIBF/WBO világbajnok Ina Menzer ismét megvédheti világbajnoki övét, ezesetben Ramona Kühne ellen kell bizonyítania. Menzer elmondása szerint Ramona-val különösen óvatosnak kell lennie. A mérkőzés a ZDF-en lesz látható este 10 órától...

Január 9-én a SES-Boxing és Universum Box promóciók szervezésében egy osztályon felüli box eseményre kerül sor, egyebek mellett világbajnoki címvédéssel a  magdeburgi Bördelandhalle-ban este 10 órától.

Ina (25-0, 9 KO) legutóbbi meccsére október 10-én került sor Rostock-ban, ahol megkoronázta magát harmadik világbajnoki címével. Az eseményen megvédte a WBC és WIBF övét Ester Schouten ellen egy sokak által várt visszavágón és bebiztosította magának a WBO világbajnoki övét is, amit elsőként mondhat el magáról női bokszoló. Ina Menzer edzője szerint Menzernek az eddig még veretlen Ramona Kühne-vel (SES- Boxing) különösen óvatosnak kell lennie.

 

 

Stieglitz sajnos nem is olyan rég legyőzte Balzsay Karcsit

 

A WBO világbajnok Robert Stieglitz (36-2, 22 KO) elsőként védheti meg bajnoki címét, neki a kolumbiai Edison Mirandával kell farkasszemet néznie. Robert Stieglitz úgy nyilatkozott, "Az álmaim kezdenek valóra válni." A szuper középsúly bajnokának jó a felkészültsége, és a horgai is megfelelőek ahhoz, hogy megállítsa Miranda (33-4, 29 KO) lendületét január 9-én.

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink