Külföldi

Bikák a Cápák ellen a BoxingOne ligában

Bikák a Cápák ellen a BoxingOne ligában
Szombaton Debrecenben, vasárnap Olomouc-ban rendeznek BoxingONE Championship mérkőzést. Mostani írásunkban az utóbbiról lesz szó.
A vasárnapi Prostejov Bulls – Komárno Sharks mérkőzésen sok minden eldőlhet az „A”-jelű csoportban, hiszen a kvartettet vezető felvidéki alakulat már most bebiztosíthatja elsőségét, míg a házigazdáknak győzniük kell, hogy legyen tétje az utolsó, hatodik fellépésüknek is.

A sorsdöntő mérkőzésre nagyon készül a prostejovi gárda, a hírek szerint megerősített kerettel, Olomouc-ban fogadják a révkomáromiakat. A „Cápáknál” az a legnagyobb erősítés, hogy ismét a szokásos csapattal vágnak neki a csehországi mérkőzésnek. Vagyis Nagy Krisztián (56 kg), Varga Miklós (60 kg), Káté Gyula (64 kg), Klasz Árpád (69 kg), Harcsa Zoltán vagy Harcsa Norbert (75 kg), Szellő Imre (81 kg) és Darmos József (91 kg) is kötelek közé fog lépni.

Ennek ellenére a csapatfőnök, Győrfi Roderik némileg visszafogottan beszélt a vasárnapi eseményről: „Nem tudjuk, hogy pontosan kik alkotják a cseh csapatot, de természetesen győzni szeretnénk. Tiszteljük az ellenfelet, mint mindig, ezért kértem és kérni is fogom a fiúkat a maximális koncentrációra” – mondta a szakember. „Most volt a világbajnokság, jó formában vannak az ökölvívók, remélem ezt a ringben is bizonyítják.”

„A”-jelű csoport
1. Komárno Sharks (szlovák) – 15 pont (3 meccs)
2. Ry-Ki Grizzly (lengyel) – 14 pont (4 meccs)
3. Prostejov Bulls (cseh) – 11 pont (4 meccs)
4. Patent Gladiator (magyar) – 7 pont (3 meccs)

Az alapszakasz mérkőzéseinek közel egy órás összefoglalóit péntek esténként a DigiSport csatornán lehet figyelemmel követni.

A csapatbajnoki mérkőzéseket BoxingONE Championship hivatalos weboldala, a www.boxingone.com élőben fogja közvetíteni. Ugyanitt friss hírek, versenynaptár és fotógaléria is várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás szerelmeseit.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink