Külföldi

Bruce Sheldon lesz David Tua ellenfele februárban?!

Bruce Sheldon lesz David Tua ellenfele februárban?!
David Tua (50-3-1, 43 KO) megnevezte következő lehetséges ellenfelét, akivel 2010 február 7-én találkozik. Némi csalódottságra adhat okot, hogy a választás a WBA korábbi nehézsúlyú bajnokára, Bruce Sheldon-ra esett. Vajon milyen kihívást lát Tua a 42 éves Sheldon-ban (40-8, 36 KO), amikor legutóbbi meccsén a sokkal ütőképesebb Shane Cameron-t a második menetben küldte padlóra...

A 37 éves Tua legutóbbi mérkőzésén elég meggyőző ütéssorozatokat mutatott be Shane Cameron-on, ezért is furcsa, hogy a 42 éves Sheldonra esett a választás. Tua nemrég még címkihívást emlegetett, de Sheldon nem éppen egy Wladimir vagy Vitali Klitschko szintű ellenfél. Az igaz, hogy másodosztályú öklözők ellen jól teljesített, de a komolyabb ellenfelek mind legyőzték az elmúlt öt évben. Gerald Nobles és Tye Fields után tavaly Kevin Johnson az ötödik menetben állította meg, idén júliusban pedig Fres Oquendo-tól kapott ki a 9. menetben.

 

 

Tua vs Shane Cameron, Tua itt elég meggyőző volt

 

Könnyű győzelemnek ígérkezik ez Tua számára, de ilyen meccsekkel csak az idejét vesztegeti. Ezzel a kihívással nem igazán halad a karriere, olyan mintha nem igazán akarna harcolni, inkább egy könnyű ellenfelet választ. Attól függően, hogy Tua hogyan alakít Sheldon-nal szemben, márciusban a 38 éves Friday Ahunanya (24-5-3, 13 KO) ellen lép a szorítóba. Sheldon egyébként is arról híres, hogy gyenge az álla, elképzelhetetlen, hogy ez a mérkőzés túlmenjen a második körön.

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink