Vezető hír

Haye: "Itt az alkalom, hogy történelmet írjak..."

Haye:
David Haye kifogásolja az ötcsillagos Hilton Hotel szobáit, különösképpen az ágyat. Azt mondja képtelen benne aludni, de Chris Meyer (Sauerland Csapat) szerint Haye kezd izgulni a Valuev elleni meccs miatt, ezért próbálja meg ráfogni álmatlanságát a hotel gyenge kiszolgálására, ami egyáltalán nem igaz...

A WBA nehézsúlyú cím kihívója, David "The Hayemaker" Haye elmondta, "Volt egy álmom arról, ahogy Valuev a padlóra zuhan. Tényleg hiszek benne, hogy ezen a meccsen karrierem legjobb KO-ját mutathatom be egy jól kivitelezett állcsúcs találattal. A kiütés meegadja egy mérkőzés bónuszát, de olyan pozícióba kerülni egy óriás ellen, hogy kiüsd, az több mint izgató!" mondta Haye.

"Valuevet ezelőtt soha nem tudták megfelelően megsebezni, soha nem tudták le vagy kiütni, és nekem erre most lehetőségem nyílik. Én lehetek az első harcos, aki térdre kényszeríti a Fenevadat. Ez az én lehetőségem arra, hogy történelmet írjak! Az emberek erről a meccsről beszélnek bármerre is járok." tette hozzá Haye, aki profi karrierje során 22 győzelmet szerzett, ebből 21-et KO-val. "Szeretek ütni, Valuev hatalmas mérete pedig elég célpontot szolgáltat, biztosan jól fogok szórakozni! A gyors ütéskombinációk és Valuev óriási feje okoz majd néhány meglepetést!" 

Valuev

"Mindenki rólunk beszél, bármerre is járok" Haye 

Valuev nem ment bele agresszív nyilatkozatháborúba jóval higgadtabban válaszolt Haye elképzeléseire: " Nyilvánvalóan gyors. De készültem a sebességére és a stílusára, rengeteget gyakoroltunk. És hogy mennyire fogja állni az ütéseimet, az majd a ringben kiderül. Nem szeretek jósolgatni, de meg fogom védeni a címemet!" fejezte be az orosz óriás, aki korábban Evander Holyfieldet is padlóra küldte, de John Ruiz-t is kétszer legyőzte. 

 

Valuev vs Haye - Számít a méret? 

A Valuev Haye mérkőzésre magyar idő szerint november 7-én este 9-kor kerül sor Nürnbergben.

 

FS - MCOnet

Fight.hu

Partnereink

Partnereink