Vezető hír

Johnson: ''Vitali egy ronda zombi!''

Johnson: ''Vitali egy ronda zombi!''
Mostanában attól hangos a média, hogy az eddig veretlen Kevin Johnson hogyan áll majd helyt a ringben Vitali Klitschko ellen. A nehézsúlyú címkihívó Johnson nem tiszteli a WBC bajnokát és a szombati svájci meccsel kapcsolatban elmondta: "Vitali egy vicc. Ő az álomellenfél, egy nagy, ronda zombi... Klitschko fele annyira sem jó bokszoló mint én, sem mentálisan sem fizikálisan. Megb*szom ezt a fickót, simán magam mögött hagyom. Ez egy könnyű meccs lesz egy klasszikus KO-val. Remélem jobban teljesít majd, mint Arreola ellen három hónappal ezelőtt." nyilatkozta Johnson...

A korábbi WBA bajnok Nikolay Valuev is megosztotta véleményét a Klitschko-Johnson elleni találkozóról. Valuevnek már volt edzőtársa Johnson, még amikor Monte Barrett ellen készült. "Mikor Barrettre készültem, Johnson Németországba utazott és vele edzettem. Meg kelle mondanom, semmi extra tulajdonsága nincs azon kívül, hogy gyors a bal keze. Kizárólag a gyorsasága miatt volt ő a partnerem, nem a hatalmas tudása miatt."

 

Riport Klitschkoval és Johnsonnal

Valuaev, másokhoz hasonlóan, szintén nem gondolja, hogy Johnson képes lenne legyőzni Vitali-t. "Szerintem Klitschko nyer kiütéssel, egy tiszta találattal, nem pedig technikai KO-val. Nem akarom megtippelni, melyik menetben, de Vitali fog nyerni és én koccintani fogok vele. De miért is támogatnám Johnson-t?

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink