Külföldi

Jól alakul Nemesapáti Norbert hollywoodi felkészülése

Jól alakul Nemesapáti Norbert hollywoodi felkészülése
Los Angeles - A fiatal magyar profi ökölvívó tehetség, Nemesapáti Norbert (11 győzelem, 0 vereség – 10 K.O./T.K.O.) a hollywoodi Wild Card Gym-ben tréningezik következő, február 15-i mérkőzésére, mely boxgálát a Feja Promotion a budapesti Lurdy Házban rendez meg.


A WBC (Bokszvilágtanács) nagyközépsúlyú ifjúsági „Silver” vb-övét októberben elnyerő ökölvívó az edzőterem világhírű tulajdonosa, Freddie Roach szeme előtt tréningezik, és osztja a pofonokat a ringben. Nemesapáti többször is kőkemény kesztyűzéseken vett részt Los Angelesben, és még fog is, hiszen csak a jövő hét második felében érkezik haza Kaliforniából.

- Jó volt látni Freddie Roach változását velünk kapcsolatban. Egyébként is egy kedves ember, de a szerdai sparring után kifejezetten mosolygóssá, közvetlenné vált velünk szemben – mondta Nemesapáti. – Ezen a helyen tényleg nincs tingli-tangli, mert egy-egy jó teljesítmény profi szerződést hozhat az itt megforduló bokszolóknak.

A kemény tréningek mellett Nemesapátinak van lehetősége megnézni Hollywood nevezetességeit is. Az ökölvívó, edzőjével, Feja Tiborral, természetesen ellátogatott a híres Universal Stúdióba, és a Hollywood Boulevard-on megkereste kedvencei, Sylvester Stallone és Will Smith csillagait is.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink