Eredmények

Lengyel győzelem a BoxingOne liga legutóbbi mérkőzésén

Lengyel győzelem a BoxingOne liga legutóbbi mérkőzésén
A BoxingONE liga legutóbbi mérkőzésén, szombat este a lengyelországi Rybnik-ben, hazai győzelem született, miután a helyi Grizzly a cseh Prostejov Bulls-ot 11:4 arányban felülmúlta.
Nem túl nagyszámú, ám kifejezetten lelkes közönség gyűlt össze a nemrég felújított sziléziai város sportcsarnokában, akik remek és látványos mérkőzéseket láthattak. Hatalmas volt a csata 60 kg-ban, ahol a vendégcsapat „dzsókere”, az azeri származású Hamo Aperjan emberére talált a helyi Partyk Cichocki személyében. Végig szoros volt a mérkőzés, Aperjan meglehetősen formán kívül bokszolt, ám a 3. menet utolsó másodperceiben sikerült padlóra küldenie ellenfelét, s talán ez volt az a találat, mellyel a maga javára billentette ezt a „döntetlenszagú” küzdelmet.
Cichocki-Aperjan
A csehek „hozták” a hárompontos mérkőzésüket, de a lengyeleknek ugyanez nem sikerült. 64 kg-ban Mirek Serban (cseh) hatalmasat küzdött a helyi Marcin Legowskival, s kettejük csatáját döntetlenre értékelték a pontozók – vagyis a Ry-Ki Grizzly vezetése rosszul taktikázott a „dzsókert” illetően.

81 kg-ban Marek Springl (cseh) és Krzysztof Sadlon (lengyel) összecsapásának első menetében még szoros volt a meccs, de a helyi bunyós a második körben lelépte riválisát: az első percben testen padlóra küldte, majd a számolás után nagy erőket mozgósított a befejezését, ami a menet vége előtt nem sokkal következett be.
BoxingONE Championship
A BoxingONE történetében mindig a nehézsúlyú küzdelmek a leglátványosabbak, hiszen a liga legmagasabb súlycsoportjában rendszerint hatalmas adok-kapok meccseket láthat a közönség, s nem ritkák a kiütések sem. Lengyelországban ismét „elsült” a jobbos Kamil Benicek és Krzysztof Kowalski mérkőzésén. A cseh kezdett jobban, ám a nyitó menet hajrájában Kowalski egy bődületes jobbcsapottal tisztán eltalálta riválisát, aki kifacsart testtel, félájultan zuhant padlóra. Természetesen a küzdelmet azonnal beszüntették, hogy a cseh bokszolót ápolni lehessen. Benicek látszólag gyorsan magához tért, a sarokba kísérték, de nem volt jól, a székről is lefordult.
BoxingONE Championship
A csapatbajnoki mérkőzést 11:4 arányban a vendéglátó lengyel csapat nyerte, így előnybe kerültek a második helyért folytatott versenyfutásban.

Eredmények mérkőzésről mérkőzésre
56kg: Lakadaiev Buslam – Burzynski Mariusz 0:2
60 kg: Aperjan Hamo – Cichocki Patryk 3:0
64 kg: Serban Mirek – Legowski Marcin 1:1
69 kg: Satek Milan – Kot Tomasz 0:2
75 kg: Pauer Moroslav – Gromadzki Tomasz 0:2
81 kg: Springl Marek – Sadlon Krzysztof 0:2
91 kg: Benicek Kamil – Kowalski Krzysztof 0:2

Az „A”-jelű csoport jelenlegi állása
1. Komárno Sharks (szlovák) – 15 pont
2. Ry-Ki Grizzly (lengyel) – 14 pont
3. Prostejov Bulls (cseh) – 11 pont
4. Patent Gladiator (magyar) – 7 pont
BoxingONE Championship RingGIRLS
A mérkőzés közel egy órás összefoglalóját a DigiSport fogja sugározni. A BoxingONE Championship hivatalos weboldala a www.boxingone.com címen érhető el, ahol a friss hírek mellett versenynaptár, tabella, fotógaléria és exkluzív videók várják az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás barátait.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink