Vezető hír

Ma elválik, ki lesz a jobb!

Ma elválik, ki lesz a jobb!
Ma este kerül sor a Valuev vs Haye mérkőzésre Nürnbergben. A mérkőzést megelőző nyilatkozatháború és Haye nagyképű nyilatkozataira végre pontot tehetnek a ringben. Köztudott, hogy az oroszok óriásának nem éppen kedvelt ellenfelei a "kistermetű" és gyors bokszolók, de Valuev azt állítja, alaposan felkészült Haye stílusára. Haye vélhetően a legkönnyebb utat választotta a világbajnoki cím elérése érdekében, mert nem hinném, hogy a Klitschko fivérek ellen sok esélye lenne...

Vajon megvédi-e világajnoki címét az orosz óriás, Nikolai Valuev? Rengeteg találgatás és vélemény hangzott már el a mérkőzést illetően, a közönség és a szakértők véleménye is igen megoszlik. A papírforma szerint a cirkálósúly vitathatatlan világbajnoka az esélyesebb, de a méretbeli különbségek érdekessé tehetik a meccset. Haye-tól gyors mérkőzés várható, sok mozgással és nagy ütésekkel, de lehet hogy lassú kivégzésre számíthatunk, mint ahogy Max Baer tette Primo Carnera-val.

 

Ha Haye kordában tudja tartani magát és képes lesz okosan bokszolni, akkor egy könnyű győzelemmel tudhatja magáénak a világbajnoki címet. Valuev legjobb esélye az életben maradásra, ha hosszú kezeit Haye távol tartására használja, ballal pedig meg-megállítja a britek fürge fenegyerekét. Haye 2-3 menetes könnyű győzelemre számít, Valuev pedig teljes mértékben felkészült a rohamokra. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, holnap beszámolunk az eredményekről.

 

 

Haye vs Valuev - a mérlegelés

 

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink