Külföldi

Nem hibázhat a Grizzly, csoportelső lehet a Sharks

Nem hibázhat a Grizzly, csoportelső lehet a Sharks
Szombaton a BoxingONE „A”-jelű csoportjában a „Grizzly” a liga sztárcsapatát, a Komárno Sharks-ot látja vendégül.
Szombaton a lengyelországi Kielce-ben húzzák fel a BAIL© felszereléseket a BoxingONE Championship „A”-jelű csoportjában versenyző ökölvívók, ahol a helyi „Grizzly” a liga sztárcsapatát, a Komárno Sharks-ot látják vendégül.

Két csapat, egy cél. Ez a cél pedig nem lehet más, mint a továbbjutás, pláne egy ilyen kiélezett csoportban, ahol – a kevesebb lejátszott meccse miatt - még a 4. helyen tanyázó győri Gladiátoroknak is kézzel fogható esélye van a második, még rájátszást érő pozíció megszerzésére.

A csoport pillanatnyi állása
1. Komárno Sharks (szlovák) 18 pont / 4 meccs
2. Prostejov Bulls (cseh) 14 pont / 5 meccs
3. Ry-Ki Grizzly (lengyel) 14 pont / 4 meccs
4. Patent Gladiator (magyar) 7 pont / 3 meccs

A képlet egyszerű mindkét ringbe lépő csapatnak: győzniük kell, ha a terveiket meg akarják valósítani.

A hazaiak komoly lépéselőnybe kerülnének a második helyért folyó versenyfutásban, amennyiben sikerül legyőzniük a magyar válogatott sztárokkal teletűzdelt révkomáromiakat. A hírek szerint a lengyelek nagyon készülnek a visszavágóra, de nem csak a továbbjutás reménye miatt, hiszen az első meccset csúnyán, maximális különbséggel, azaz 16:0 arányban elvesztették a felvidéki városban. Azóta válogatott ökölvívók sorával erősítették meg a keretüket, és ez az eredményességükön is meglátszik.

Természetesen a csapatbajnoki toronymagas esélyese a felvidéki gárda, ám ez alkalommal a csapat részletes összeállításáról nem tudunk beszámolni. Annyit biztos, hogy Varga Miklós (60 kg) és Szellő Imre (81 kg) a WSB félprofi liga miatt Olaszországban tartózkodik, így nem állnak Győrfi Roderik csapatfőnök rendelkezésére, de Nagy Krisztián (56 kg), Káté Gyula (64 kg), Klasz Árpád (69 kg), Harcsa Zoltán (75 kg) és Darmos József (91 kg) ott van a péntek reggel útnak induló keretben.

Mint ismert, a B1-ben 7 súlycsoportban rendeznek küzdelmeket, így négy nyert meccsel, még egy szerencsétlen „dzsókerválasztás” esetén is, legrosszabb esetben döntetlen az végeredmény. Természetesen a révkomáromiak nem számolgatnak, győzni mennek Kielce-be, amivel már az utolsó forduló előtt bebiztosítanák csoportelsőségüket.

A szombaton 19 órakor kezdődő csapatbajnoki fordulót a liga hivatalos weboldala, a www.boxingone.com élőben közvetíti. Itt friss hírek mellett fotógaléria, aktuális tabella, és versenynaptár is várja az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás szerelemeseit.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink