Hazai

Nemesapáti Norbert:Nincsenek véletlenek

Nemesapáti Norbert:Nincsenek véletlenek
A magyar profi ökölvívás nagy reménysége, a veretlen nagyközépsúlyú (76,2 kg) Nemesapáti Norbert a nyár derekán bemutatkozhat az Egyesült Államokban.
A Feja Promotion mindössze 18 esztendős, de már 14 hivatásos ökölvívó mérkőzésen ringbe lépett budapesti tehetsége, aki a legnagyobb profi világszövetség, a WBC (Bokszvilágtanács) „Youth Silver – Ifjúsági Ezüst” világbajnoki övét is birtokolja, Lou DiBella gáláján fog kötelek közé lépni, mely küzdelem – várhatóan – az észak-amerikai sportcsatornán (ESPN) is bemutatásra kerül.

„Nagyon örülünk a lehetőségnek, mert én sem gondoltam volna, hogy erre ilyen hamar sor kerül, noha természetesen vártam egy ilyen komoly kiugrási esélyre” – fogalmazott Nemesapáti, aki tényleg valódi esélynek tartja a tengerentúli összecsapást. „Nincsenek véletlenek. Ha kihívják az embert, és az amerikai promótereknek tetszik nekik az ott nyújtott teljesítményem, akkor nyilvánvaló, hogy ennek lehet folytatása.”

A bokszoló ellenfele, valamint a gála pontos időpontja és helyszíne még nem ismert, pontosabban ezt a tengerentúli szervezők kérésére a magyar menedzsment nem hozhatja nyilvánosságra. Ám annyit tudni lehet, hogy a rendezvényt augusztus első felében hozzák tető alá, s a küzdelem Magyarországon is képernyőre kerülhet.

Nemesapáti az elmúlt héten sikeresen leérettségizett, így mostantól száz-százalékosan az ökölvívással fog foglalkozni. „Egy ideig biztos csak a karrieremre fogok koncentrálni, az ökölvívás lesz az első, de a későbbiekben szeretnék valamelyik főiskolára vagy egyetemre bekerülni” – mondta a fiatal reménység.

Nemesapáti Norbert hivatásos ökölvívó rekordja fantasztikus, hiszen mind az eddigi 14 mérkőzését megnyerte, ráadásul 13 alkalommal nem volt szükség a pontozóbírók munkájára, azaz kiütötte (K.O/T.K.O) aktuális ellenfelét.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink