Külföldi

Nemesapáti veretlen ellenféllel kezd az USA-ban

Nemesapáti veretlen ellenféllel kezd az USA-ban
A feltörekvő nagyközépsúlyú Nemesapáti Norbert augusztus 8-án debütál az Egyesült Államokban, Lou DiBella gáláján, ahol egy nyolc menetes összecsapás vár a magyar ökölvívóra.A 19. életévét nyár végén betöltő magyar bunyós eddigi profi pályafutása tökéletesen alakult, hiszen mind az eddig 14 összecsapását megnyerte (ebből 13 KO/TKO), így nem véletlen, hogy Nemesapátira a tengerentúlon is felfigyeltek.

A WBC „youth silver” bajnok magyar tehetség tengerentúli bemutatkozást hosszas előkészítő munka előzte meg. Ezek szerint Nemesapáti Norbert augusztus 8-án, a nevadai Fallonban lép kötelek közé, éspedig a hozzá hasonlóan veretlen, guyanai születésű Lennox Allen (17-0-1, 10 KO/TKO) ellen, egy nyolc menetre tervezett összecsapás során. A New Yorkban élő rivális 29 éves, fordított alapállású, és korábban New York Állam, valamint a WBC karibi térségének bajnoka volt.

Nemesapáti, és edzője, Feja Tibor július 28-án indul útnak, hogy elég idő legyen az akklimatizációra. Az ESPN Friday Night Fights sorozat jogait Magyarországon a DigiSport birtokolja, s a csatorna korábbi nyilatkozatai alapján Nemesapáti amerikai bemutatkozását is élőben sugározzák.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink