Profi

Pacquiao Clottey-vel mérkőzik Texasban

Pacquiao Clottey-vel mérkőzik Texasban
Csillagok mérik össze erejüket mélyen Texas szívében március 13-án. Pacquiao ellenfele Clottey lesz a Cowboys-stadionban.
Jerry Jones és Bob Arum, a Dallas Cowboys tulajdonosai és a Top Rank elnöke bejelentette, hogy Manny Pacquiao és Joshua Clottey a Cowboys-stadionban megmérkőzik egymással a váltosúlyú világbajnoki címért.

Manny Pacquiao címvédésre készül

Manny Pacquiao címvédésre készül

Paquiao (50-3-2, 38 K.O.), most megvédheti WBO váltósúlyú világbajnoki címét, amelyet az előző küzdelmes során szerzett Miguel Cotto ellen. A fülöp-szigeteki ökölvívó az első olyan boxoló, aki hét különböző címet nyert több különböző súlycsoportban.


Clottey kemény ellenfélre talált

Clottey kemény ellenfélre talált

Clottey (35-3, 21 K.O.) 2008-ban szerezte IBF váltósúlyú bajnoki címét. Clottey egy kissé ellentmondásos döntés következtében vesztette el WBO váltósúlyú címét Miguel Cotto ellen a Madison Square Garden-ben. A ghánai származású ökölvívó jelenleg a WBO első helyezettje, míg a WBA listán a negyedik.


Az új Cowboys Stadium

Az új Cowboys Stadium

Méretét és funkcióit tekintve a Cowboys Stadium a világ egyik legfejlettebb arénája. Itt található a világ legnagyobb HDTV táblája, behúzható tető. A stadion otthont ad a 2011-es Super Bowl döntőjének, valamint a 2010-es NBA All-Star gálának.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink