Vezető hír

Vitali Klitschko-Kevin Johnson Svájcban

Vitali Klitschko-Kevin Johnson Svájcban
Miután a Boksz Világtanács bajnoka, Vitali Klitschko óriási győzelmet aratott Chris Arreola felett, 2009-ben ismét ringbe lép. ellenfele Kevin Johnson lesz a svájci Postfinance Arénában Bernben december 12-én. Bernd Bönte, a Klitschko menedzsment csoport ügyvezető igazgatója szerint Klitschko megmutatta extra képességeit Los Angelesben, azért Kevin Johnson kemény ellenfél lesz még Vitali számára...

Johnson eddig még veretlen, nagyon magabiztos, és jó esélye van arra, hogy megszorongassa az ukránok óriását. A berni aréna tökéletes hely a találkozó lebonyolítására, főleg hogy elég színvonalas küzdelemnek nézünk elébe.

Vitali Klitschko immár harmadjára védheti meg címét 2009-ben. "Dr. Vasököl" még márciusban Juan Carlos Gomez-t győzte le a 9. menetben technikai KO-val, aztán jött a Chris Arreola Los Angelesben, aki a 10- menetig bírta Klitschko ellen.

 

 

Klitschko vs Johnson - rövid összevágás

 

Vitali Klitschko: "Nagyszerű formában vagyokm és az Arreola elleni felkészülésem is tökéletes volt. Már várom, hogy ismét a ringbe léphessek. Kevin Johnson nagyon veszélyes. Eddig 23 profi mérkőzése volt, és eddig még nem kapott ki, ráadásul technikailag jobban képzett, mint legutóbbi ellenfelem. Tudom, hogy nem szabad alábecsülnöm Johnson-t, de szerintem meg fogom tartani a WBC övét."

 

Kevin Johnson

"Kevin Johnson nagyon veszélyes ellenfél..."

 

A 38 éves Klitschko profi mérkőzései igen jól alakultak karrierje során, eddigi 38 győzelméből 37 KO született, mindössze két vereséget szenvedett, akor is sérült volt a keze.

A 30 éves Kevin Johnosn, 191 cm magas és Atlantában él. Májusban Johnson megverte Devin Vargas-t, aki addig a pontig veretlen volt. Johnson jelenleg a 6. a WBC és a WBA rangsorában 22 győzelemmel (9 KO) és egy döntetlennel.

 

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink