Profi

Vitali Klitschko: "Ki fogom ütni David Haye-t!!"

Vitali Klitschko:
A Boksz Világtanács nehézsúlyú bajnoka Vitali Klitscko érdeklődve nézte a Valuev-Haye mérkőzést, melyen a britek immár nehézsúlyú világbajnoka többségi döntéssel megfosztotta Valuevet a WBA bajnoki övétől. A Klitschko elleni találkozónak már szeptemberben esedékesnek kellett volna lennie, ám a beszédes Haye visszakozott a mérkőzéstől és inkább Valuev-vel állt ki. Most viszont mindketten vállalták a meccset, Klitschko pedig azt ígéri, hogy bárhol, bármikor kiáll Haye ellen, hogy kiüsse őt...

"Bármikor kiállok ellene és kiütőm őt! Maximális gratulációm Haye-nak. Szép teljesítmény volt, szép pontszerzéssel egy elég szoros meccsen. Jó kezdés a jövőre való tekintettel...talán. Készen állok bárkivel bokszolni, hogy mindenkinek megmutassam, én vagyok a legerősebb a világon." nyilatkozta Klitschko. Az ukrán óriásnak először az eddig még veretlen Kevin Johson-t kell legyőznie december 12-én Németországban.

 

Haye

Klitschko vs Haye

Az újdonsült világbajnok Haye-nak nem mondhatnám, hogy könnyű dolga lesz a korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok John Ruiz ellen, de minden a ringben dől el. 

 

Vitali Klitschko brutális kiütései 

"Mielőtt megvívok Klitschko-val, Ruiz-t el kell takarítsam az útból, mivel ő a WBA kihívója, és ha nem vállalom a meccset, akkor elveszik az övemet. Márpedig semmi kedvem feladni a címet, ha már egyszer megszereztem." jelentette ki Haye. "A John Ruiz elleni mérkőzés valószínüleg az Egyesült Királyságban kerül megrendezésre, ami nagy öröm számomra. Csodálatos érzés lenne hazai közönség előtt legyőzni őt!" tette hozzá.

 

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink