Profi

A Nigériai Rémálom ledönti Klicskot

A Nigériai Rémálom ledönti Klicskot
Szeptember 11-én lesz az a csata Frankfurtban, ahol Wladimir Klicsko Alexander Povetkinnel harcolt volna. De le kellett mondja a csatát a kihívó, így Samuel Peter lett az új ellenfél, aki kiütést igér.
Ha 2008-ban nem volt képes megverni Samuel Peter Vitalij Klicskot, miért pont most, szeptember 11-én sikerülne legyőznie az öccsét? De akár tovább is mehetünk. 2005-ben sem sikerült legyűrni Wladimirt. Ezt csak maga a "Nigériai Rémálom" tudná megmondani, de erre még tőle sem kapunk választ. Viszont egy világbajnoki öv igazán csábító. Ennél már csak két világbajnoki öv csábítóbb. "Megvan a saját pontozóm és bíróm"- kezdte Peter, de még mielőtt valaki bundára gondolna, megmagyarázza az öklöző.

vitalij_59_20100828153931_157.jpgA Vitalij elleni volt az utolsó címmeccse Peternek

Vitalij óta nem volt címmeccse a nigériainak

"A jobb kezem és a horgom. Nem hiszem, hogy Wladimir az utolsó négy fordulóban képes lesz állva maradni. Nekem van a legjobb promóterem a világon, a legjobb menedzserem és a legjobb edzőm. A világ szeptember 11-én egy másik Samuel Petert fog látni." Talán emlékszünk még arra a bizonyos Oleg Maskaev elleni WBC címmeccsre, ahol Peter nyert, a meccs végén pedig folyton azt kérdezgette, ki a következő. Hát jött a következő. Vitalij Klicsko megverte. És most is egy Klicsko a következő...


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink