Profi

Alvarez Hatton ellen harcolhat legközelebb

Alvarez Hatton ellen harcolhat legközelebb
Saul Alvarez, a WBC Silver nagyváltósúlyú bajnoka szeptember 18-án Los Angeles-ben harcolhat újra. Ellenfelének a brit Matthew Hattont szánják.
Oscar De La Hoya, a Golden Boy Promotions elnöke azon dolgozik, hogy Saul Alvarez már szeptember 18-án újra boxolhasson. A Canelo becenévre hallgató fiatal öklöző most szombaton ütötte ki a hatodik menetben Luciano Cuellot és nyerte el a WBC Silver nagyváltósúlyú övét. Alvarez elég magabiztosan öklözött és elég szépen tör fel a ranglistán. Ugyan legutóbb a nagyváltósúlyúak között harcolt, ő mégis úgy gondolja, hogy az igazi helye a váltósúlyúak között van. Az első világbajnoki címmérkőzés előtt azoban Oscar De La Hoya úgy gondolja, hogy Matt Hatton ellen jól lehetne tesztelni Alvarezt.

Saul Alvarez Luciano Cuellot ütötte ki szombaton a 6. menetben

Canelo úton van a legnagyobbak felé

Hatton a múlt pénteken védte meg európai övét a korábbi WBA bajnok, Yuriy Nuzhnenko ellen a Bolton Arénában. A brit bunyós egyébként 23. a WBC váltósúlyú divíziójában, míg Canelo a második a nagyváltósúlyúak között. "Matthew nagy mérkőzés elé néz. Leakarunk ülni az embereivel. Ez egy óriási mérkőzés lenne és nagy lépés Saul Alvarez számára. Veszélyes harc lesz, de úgy gondoljuk ez remek mérkőzés lenne és ez a következő lépés mindkettejüknek. Matthew egy nagy harcos. Tanul és Saul Alvarez ellen jobb harcos válik belőle. Reméljük el tudjuk intézni, hogy megtörténjen. Úgy gondolom Matthew és Saul is megérdemli" - mondta De La Hoya. Bár Alvarez is még a tanuló időszakban van, jó esélye van arra, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink