Profi

Froch szabja a feltételeket

Froch szabja a feltételeket
Újabb két helyszínt utasított vissza a korábbi WBC nagyközépsúlyú világbajnok Carl Froch, aki a Super Six torna utolsó csoportkörében Arthur Abraham ellen kell harcoljon.
Kényes egy ficko Carl Froch, az biztos. Már-már David Haye módjára kéreti magát (lehet, hogy ez amolyan angol mentalitás). Jövőhét hétvégén Andre Ward és Allan Green lejátsza utolsó csoportmeccsét a World Boxing Classic tornáján, a Froch és Abraham mérkőzésnek pedig még mindig nincs helyszíne és időpontja. Illetve helyszín az lenne. A korábbi WBC nagyközépsúlyú bajnok számára Nottingham lenne az ideális környezet. Ettől keletebbre nem enged.

Ezt a trófeát csak egy valaki nyerheti meg

Ezt a trófeát csak egy valaki nyerheti meg

"A következő harc minden vagy semmi számomra. Csak az én feltételeim szerint fogok harcolni. Nem bánom, ha Kanadában harcolunk, de nem megyek Lengyelországba, vagy Monacoba. És nem harcolok Berlinben"
- mondta Carl Froch kilőve néhány helyszínt, ami biztosan nem jöhet szóba. A legideálisabb helyszín Anglia lenne, mert akkor hazai közönség előtt bizonyíthatna.

Élő VB közvetítés


Egy biztos, az utolsó fordulóban sok minden el fog dőlni, így ha Froch Abraham legyőzésével továbbjut, akkor az elődöntőben akár ismét találkozhat Mikkel Kesslerrel, aki áprilisban fosztotta meg övétől Dániában. A brit öklöző elmondta, hogy legközelebb biztosan elveri Kesslert, mert már tudja, hogyan győzze le. Előtte viszont nem ártana kitűzni egy időpontot az Abraham elleni derbire.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink