Profi

Lopez szerint Concepcion nem Pacquiao

Lopez szerint Concepcion nem Pacquiao
Szombat este Coliseo Jose Miguel Agrelot arénában, San Juanban rendezik meg azt a boxgálát, ahol a WBO pehelysúlyú világbajnoka, Juan Manuel Lopez védheti meg övét Bernabe Concepcion ellen.
Nagy Puerto Rico-i kontra fülöp-szigeteki csatákat rendeznek szombat este San Juanban. A két főszereplő kétség kívül Juanma Lopez, a WBO pehyelsúlyú világbajnoka, és a trónkövetelő filippínó, Benarbe Concepcion lesz. A címvédő sajtótájékoztatón próbált rávilágítani ellenfele tulajdonságaira, ahol elmondta, hogy bár Concepcion hasonlóakat üt, mint Manny Pacquiao, a WBO váltósúlyú világbajnoka, mégsem ugyanaz a két ember. Hiába, ha Fülöp-szigetekről van szó, mégis csak Pacman az etalon. "Én tisztelem Concepciont, de majd eldöntjük a dolgot a ringben. Olyan stílusban üt, mint Pacquiao, de ő nem Pacquiao"- világított rá a lényegre Juan Manuel Lopez.

Lopez a WBO pehelysúlyú világbajnoka

Juanma számára csak a győzelem az elfogadható

Manny azért adott néhány hasznos tanácsot honfitársának, amelyeket vagy megfogad, vagy nem. Concepcion célja egyértelműen az lesz, hogy elvegye Lopeztől az övet és boruljon a terve. Ugyanis Juanma a mérkőzés után, ha sikerül megverni a filippínót, Rafael Marquezzel küzdene meg, aki a WBO ranglistáján az első számú kihívónak számít. "Most Concepcionra koncentrálunk. Aztán beszélünk a Marquez elleni küzdelemről, de erre most nem gondolok. Először le kell győznöm Concepciont és utána a promoterem beszélni tud Bob Arummal és Fernando Beltrannal, hogy véglegesítség a Rafael Marquezez való küzdelmet"- tette hozzá Lopez. Ezt a csatát egyébként szeptemberre tervezik.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink