Profi

Marquez még Pacquiaot is megverné

Marquez még Pacquiaot is megverné
Juan Manuel Marquez, a WBA és a WBO könnyűsúlyú világbajnoka szombaton nagy visszavágót játszik Juan Diazzal Las Vegasban. Az első számú mexikói harcos szerint Mayweather jobb, mint Pacquiao.
Több száz mexikói fanatikus búcsúztatta el Juan manuel Marquezt, a nemzeti hőst, aki szombat este Las Vegasban a WBA és a WBO könnyűsúlyú világbajnoki öveit kell megvédje Juan Diaz ellen. Az ellen a Diaz ellen, akit tavaly februárjában egy gyilkos összecsapáson győzött le a kilencedik menetben kiütéssel. Marquez most viszont más öklözőket helyezett előtérbe aktuális ellenfele helyett. A mexikói ugyan Diazra koncentrál, de nagy álma, hogy egyszer végre elverje Manny Pacquiaot, a WBO váltósúlyú világbajnokát.

Marquez a csúcsra tör

Juan Manuel Marquez álma, hogy Pacquiaot megverje

Történetesen Marquez a Pacquiao elleni két mérkőzéséből egyszer sem nyert (1 vereség, 1 döntetlen). "Pacquiao nem akar harcolni ellenem. Fél! Meg fogom adni az embereknek ezt a küzdelmet. Négy világbajnoki címet fogok nyerni, ahol Pacquiao kénytelen lesz harcolni ellenem. Aki szerintem nem akar harcolni velem, mert fél"- mondta a mexikói bunyós. A Pacman következő ellenfele Antonio Margarito lesz, akivel november 13-án fog megmérkőzni, Floyd Mayweather lett volna az eredetileg kijelölt ellenfél, de ő most nem akar öklözni. Marquez még hozzá tette, hogy Mayweather jobb, mint Pacquiao, mert a stílusa sokkal nehezebben kiismerhető, mint a filippínóé.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink