Profi

Mayweather kifut az időből

Mayweather kifut az időből
Ha Floyd Mayweather Jr jövőhét hétfőig nem reagál a Pacquiao elleni küzdelemre, akkor a filippínó Margaritoval, vagy Cottoval fog harcolni.
Amit Mayweather csinál, szinte már röhejes. Húzza az időt, köti az ebet a karóhoz. Manny Pacquiaot, a WBO váltósúlyú világbajnokát mindenképp vérvizsgálatnak akarja alá vetni, csak ebben az esetben küzd meg vele. De amíg mayweather játsza a maga kis játékát, addig szép lassan megunják ezt a Top Rank-nél is. Pacquiao tanácsosa, Michael Koncz szerint Floyd-nak jövőhét hétfőig kell választ adnia, különben más ellenfelet keresnek a filippínónak. Ha Mayweather nem reagál, akkor vagy Antonio Margarito, vagy Miguel Cotto lesz a következő ellenfél. Kettejük közül valamelyikkel Abu Dhabi-ban, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában harcol november 13-án. A Mayweather elleni csatát viszont mindenképp Las Vegas-ban akarták lebonyolítani.

Ezt az arénát húzták fel ketrecharc gálára


Koncz egyébként már találkozott is a királyi családdal, hogy megvitasság az esetleges csata helyszínét. De Koncz hozzá tette, hogy konkrétummal csak akkor szolgálhat, ha már valóban eldőlt, hogy nem lesz Mayweather elleni csata. Ha már Margarito és Cotto közül kell választani, Bob Arum, a Top Rank igazgatója mindenképp az utóbbit választaná, már csak a származása miatt is. Cotto ugyanis Puero Rico-i, ők pedig köztudottan nagy harcban állnak a filippínókkal. Abu Dhabiban egyébként rendeztek már a közelmúltban, áprilisban Ultimate Fighting Championship gálát, ketrecharcot, ezért úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok szívesen nyit a Közel-Kelet felé a jó üzleti feltételek reményében.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink