Profi

Tim Bradley csúnyán beszólt Khannak

Tim Bradley csúnyán beszólt Khannak
Egyelőre úgy néz ki, hogy a WBA kisváltósúlyú bajnok, Amir Khan ellenfele, a WBO címvédő Timothi Bradley lesz. Miután Khanék már megtették az "első lépést", Bradley reagált.
Úgy tűnik, hogy a Golden Boy promotions szeretne létrehozni egy címegyesítő mérkőzést Amir Khan és Tim Bradley között. A brit Khannak most rejtéjes betegsége van, ami miatt már több alkalommal is kivizsgálták. A fiatal öklöző most éppen a Ramadán hagyományainak tesz eleget, így a következő mérkőzése minden bizonnyal majd az ősz folyamán lesz. A már említett Tim Bradley is szóba került. Róla korábban a WBA bajnok azt nyilatkozta, hogy egyszerűen ki fogja ütni őt, de Freddie Roach tréner sem volt éppen kedves. A közismert mester csavargónak nevezte a WBO kisváltósúlyú bajnokát. Ennek most aztán meg is lett az eredménye. Tim Bradley visszavág című fejezet következik.

Bradley nagyon pipa lett

Ezek után kell egy ilyen csata

"Megvertem egy fickót, aki legyőzte a másikat, aki kiütötte őt"- utalt Bradley bosszúsan néhány korábbi ellenfelére, mint például Miguel Vazquezre, vagy Breidis Prescottra. "Szóval akkor most ki az értéktelen, haver?" Bradley kis túlzással végig sértette az összes alacsonyabb súlyú boxolókat, kezdve Juan Manuel Marqeuezzel. "Már várom, hogy a Golden Boy létre hozza Amir Khan ellen a küzdelmet decemberben. A tét túl magas a Golden Boy-nak. Nem hiszem, hogy kockáztatnának, szóval Amir Khan megcsókolhatja..."
Nos igen, ilyen az, amikor valaki végig van sértve. "Amir puhány ember, akár egy csecsemő. Csak arról tud beszélni, kivel akar megküzdeni, ezek a srácok pedig, óh ez egy küzdelem egy ilyen veszélyes ember ellen. Ha azt mondod te vagy a legjobb, akkor gyere és harcoljunk." Ennek a dolognak még lesz folytatása. Akár egy láncreakció.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink