Profi

Vitalij válaszolt a "sértésre"

Vitalij válaszolt a
Október 16-án Németországban a WBC nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko ismét címvédésre készül Shannon Briggs ellen, aki ki akarja ütni őt. Itt volt az ideje visszavágni.
Mostanában a Klicsko fivéreket mindenki ki akarja ütni, ám a legtöbb öklözőnek csak a szája nagy (lásd David Haye-t). A múlt héten Samuel Peter nyilatkozta, hogy ki fogja ütni a fiatalabb Klicskot, Wladimirt szeptember 11-én Frankfurtban. Kicsivel később Shannon Briggs mondta azt, hogy az első menetben kivégzi Vitalijt. Ennyi sértés mellett nem lehet szó nélkül elmenni, így Vitalij, ha nem is hosszan, de reagált.

Klicsko és Briggs tegnapi sajtótájékoztatója

Briggs azt az övet akarja...

Klicsko és Briggs mosolya

A válasz erre csak egy pimasz mosoly.

"Minden európai ezt a meccset várja. Az amerikaiak neki fognak szurkolni, mert Shannon volt az utolsó nehézsúlyú világbajnok az Egyesült Államokban. Lássuk, mennyire komolyak a szándékai azzal kapcsolatba, hogy nyugdíjba vonultat engem és hogyan készül a találkozásunkra"- mondta Vitalij. Az ukrán világbajnok hosszas tárgyalásokat folytatott a Nikolai Valuev mérkőzéssel kapcsolatban, de a pénz miatt nem sikerült megyegyezni az orosszal, aki mellesleg egy jó ideig nem is fog öklözni vállműtétje miatt.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink