Vezető hír

Alexander Frenkel: "Ez a meccs nem fog végigmenni!"

Alexander Frenkel:
A Sauerland Event szombati rendezvényén a cirkálósúlyúak hazai kiválóságának üzent a németek ukrán származású bokszolója Alexander Frenekel, aki határozottan kijelentette: „Ez a meccs nem fog végigmenni!"

Turgonyi Bálint, aki a Hungarian All Satrs veretlen bokszolója most készül először idegenben szorítóba lépni. A tét nem kicsi, hiszen, ha nyer a magyar bokszoló úgy óriási karrier várhat rá, akár Németországban, vagy saját hazájában. Persze ehhez nem kisebb nevet kell megvernie, mint az IBF ifjúsági világbajnokát Alexander Frenkelt.Turgonyi élete meccsét vívja szombaton este Bamberg városában


Az ukrán származású bokszoló tíz éves korában költözött Németországba, ahol amatőr klubokban versenyzett mielőtt a világon is top csapatnak számító Sauerland Event bokszolója lett. A német televízió által is közkedvelt bunyós nem véletlenül kapott sokszor főszerepet, hiszen stílusa, egyénisége miatt a helyi média egyik új kedvencéről van szó, a tizenhat győzelmet számláló bunyós személyében. Most életében először azonban egy veretlen harcossal kell megküzdenie.

„Turgonyi mérlege figyelemre méltó, de nem küzdött meg olyan jó bokszolókkal, mint amilyen én vagyok. A meccs elején felmérem, hogy miben jó és miben kevésbé és utána ki fogom használni minden hibáját. – nyilatkozta sajtónak a német bokszoló. – „Nekem az utolsó meccsem is úgy alakult, ahogyan elterveztem és egy hosszú kézsérülés után nekem olyan lesz a ringbe lépnem, mintha egy hosszú utazás után hazatérnék. Én leszek az első, aki idő előtt megállítja Turgonyit!”

Természetesen erre a nyilatkozatra a magyar bokszoló is reflektált, akit a felkészülés utolsó napján értünk utol.

„Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a favorit. Ennek köszönhetően nyugodtan és felkészülten tudok erre a meccsre koncentrálni. Én idáig is mindig nyerni mentem be a ringbe és ezután sem lesz másképp. Meglepetésre készülök!” – mondta Turgonyi Bálint.

(HAS)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink