Profi

Amir Khann május 15-én Malignaggi ellen

Amir Khann május 15-én Malignaggi ellen
Kiderült ki lesz Amir Khan, a WBA váltósúlyú bajnok ellenfele. Miután Marquez nem reagál, május 15-én a "King" az egykori IBF kisváltósúlyú bajnok, Paulie Malignaggi ellen harcol.
"King" Amir Khan készen áll az Egyesült Államokbeli debütálásra. Miután a korábban kihirdetett ellenfél, a 36 éves Juan Manuel Marquez nem reagált, Khan új ellenfél után nézett. Marquez trénere, Nacho Beristian egy interjúban elmondta, azért nem akarja, hogy tanítványa Amirral küzdjön, mert nem akar lépcsőfok lenni Kahn amerikai karrierjében.

Amir Khan villámgyors

Amir Khan villámgyors

Ez tehát azt is jelentheti, hogy Marquez nem akarja a pofozógép szerepét betölteni a ringben. Paulie Malignaggi viszont megerősítette, hogy ő kiáll Amir Khan ellen és már felvette a kapcsolatot az öklözővel és a Golden Boy-al. A küzdelemre nyilvánvalóan az Egyesült Államokban kerül sor, így a brit Kahn végre bemutatkozhat a nagy világ előtt. Hogy ez a küzdelem mennyire fogja emelni a brit népszerűségét, még nem tudni. De biztosra vehetjük, hogy Malignaggi nem tanúsít majd kemény ellenállást.

Malignagginak nem lesz könnyű dolga

Malignagginak nem lesz könnyű dolga

Azt pedig biztosra vehetjük, hogy győzni nem fog. Kahn állítólag Marcos Maidana ellen kellett volna harcba szálljon, de a Golden Boy egy időre elállt a küzdelemtől, hogy Amir egy kis hírnevet szedjen össze az USA-ban. Ne feledjük, a Malignaggi elleni harc lesz a brit bunyós első amerikai fellépése. Sok múlik majd Kahn játékán. Még nagyon fiatal és hírnevet kell szerezzen magának világszerte. Egyesek "Prince" Naseem Hamedet látják benne. De a küzdelemre valószínűleg még ez év végén sorkerül.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink