Vezető hír

Björn Bregy kinevette Karacsot!

Björn Bregy kinevette Karacsot!
A svájci monstrum Björn Bregy a hazai sajtónak adott interjújában gúnyosan megmosolyogta a magyarok büszkeségét Karacs Attilát. A K-1 korábbi Európa-bajnoka augusztus 29-én a Papp László Sportarénában vív főmérkőzést a Hun becenevet viselő harcos ellenében.
- Ön már küzdött Magyarországon, hogyan emlékszik vissza a mi országunkra, szívesen jön újra mérkőzni?

- Nagyon jó véleménnyel vagyok Magyarországról. Amikor legutóbb itt küzdöttem, akkor nagyon jó hangulatot teremetett körülöttem a közönség. Kifejezett élveztem a harcot Budapesten és most szívesen jövök el újra. Örülök, hogy most már It's Showtime gálán mutathatom meg tudásomat. Az emberek látni fogják, hogy ez a legjobb küzdősport szervezet most a világon!- Mi a véleménye az ellenfeléről, Karacs Attiláról?

- Attila a világ egyik legerősebb bunyósa most. Az Amszterdam Arénéban láttam küzdeni és bebizonyította, hogy az elitbe tartozik. Tudom, hogy nehéz küzdelem lesz, de majd meglátjuk ki nyer a végén!

- Mire a legbüszkébb idáig a sportban elért eredményeit illetően?

- Három éve, amikor a Amszterdamban K-1 Európa-bajnok lettem igazán fontos pillanat volt az életemben. Bízom benne, hogy a jövőben az emberek úgy fognak emlékezni rám, hogy talán nem Bregy a legerősebb bunyós a mezőnyben, de a leg látványosabb harcos!- Mit üzen a magyar küzdősport szerelmeseinek?

- Remélem nem lesznek rám nagyon mérgesek, amikor kiütöm a kedvencüket! Attila Karacs?! Ha-ha-ha..!

Nos, amint olvashatták Björn Bregy magabiztos és győzelemre éhes harcos, egy pletykát engedjenek azonban meg nekem. Karacs Attila Hollandiában Andre Manaart irányítása alatt készül a meccsre és a világhírű edző természetesen megjegyezte, hogy napokkal Attila érkezése előtt Bregy is megkereste őt, hogy készítse fel a budapesti eseményre, amit persze nem vállalt el a nagyhírű tréner. Azért lehet Bregy így mégsem lesz olyan magabiztos már? Ki tudja! Augusztus 29-én a Papp László Arénában ez is kiderül.


(HAS)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink