Vezető hír

Bogdán Zsolt, aki megy, mint a Golyó

Bogdán Zsolt, aki megy, mint a Golyó
A profi ökölvívás sem hiányzik majd a Papp László Sportarénában május 12-én, szombaton megrendezésre kerülő küzdősportgála programjából. Ringbe lép a Profibox Promotion kötelékébe tartozó Bogdán Zsolt is. A nehézsúlyú bunyós nem csak rakkolós, csupa szív harcmodoráról, de poénjairól is ismert a ringek környékén.
Bogdán Zsolt amatőrként remek eredményeket ért el, korosztályos és felnőtt magyar bajnoki érmeket tudhat magáénak. A 32 éves sportoló a profik között eddig két meccset vívott, Somogyi Jánost és Zsálek Ferencet győzte le. Harmadik hivatásos mérkőzését a Papp László Sportarénában vívhatja.

- Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a Sportarénában, remélhetőleg sok ember előtt üthetek ki végre valakit – kezdte Bogdán Zsolt a rá jellemző, csibészes stílusban. – Mert ez a tervem, azt szeretném, ha egy szép kiütést látnának tőlem a nézők.

A „Golyó” becenéven ismert bunyós a felvezetésnek is megadja a módját, bevonuló zenéjét az egykori újpesti focista, a rapper Curtis élőben nyomja majd.

Bogdán nem megélhetési bunyós, tisztes foglalkozással, munkahellyel rendelkezik, az ökölvívás szenvedély számára.

- Imádom a bokszot, a meccsizgalom nagyon hiányzik, ezért is örülök, hogy ringbe léphetek május 12-én. Élesben, ugye, nem nagyon lehet püfölni senkit, valahogy nem szeretik, így az energiáimat inkább a ringben vezetem le – érkezett az újabb poén. – Kiegyensúlyozott vagyok az ökölvívástól, boldoggá tesz! 

Bogdán Zsolt GolyóAz egykori amatőr bokszoló nem csak a szavakkal bánik ügyesen, a szorítóban is pörgeti, csupa szív, olykor show-elemekkel fűszerezett bunyó jellemzi. De tudja, hol a határ.

- Persze, szeretem a show-t, ám nem vagyok bohóc, csak annyit engedek meg magamnak a szorítóban, amennyit lehet. Az egy dolog, hogy kicsit hülyéskedek, de odateszem magam – jelentette ki.

Bogdán májusi ellenfele még nem ismert, a bunyós arra a kérdésre, hogy a riválishoz alkalmazkodik, vagy a saját stílusát fogja bokszolni, újra csípőből válaszolt: - Naná, majd a másét! Fel akarom őrölni az ellenfelemet, ki akarom ütni! Megyek előre, ahogy szoktam!

Bogdán Zsolt távlati célként a profi nehézsúlyú magyar bajnoki öv megszerzését tűzte ki célul: - Ez akkor válik időszerűvé, amikor a cím birtokosa, a Profibox Promotion tulajdonosa, Petrányi Zoli visszavonul – zárta a beszélgetést. 

Jegyek kaphatók a Broadway Jegyirodánál (www.broadwayjegyiroda.hu) és a helyszínen.
Jegyárak:
1 990.-, 4 990.-, 7 990.-, 12 990.- Ft

Partnereink

Partnereink