Profi

Chambers Wladimir Klicsko címeire pályázik

Chambers Wladimir Klicsko címeire pályázik
Az ifjabb Klicskoo, Wladimir marciusban védheti meg WBO és IBF világbajnoki címét Chambers ellen Németországban.
Miközben David Haye azon dolgozik, hogy címvédése után megszerezze Wladimir WBO és IBF nehézsúlyú világbajnoki övét, addig az ukrán is meg kell védje sajátjait. A kihívó fél az amerikai Eddie Chambers. Az összecsapást március 20-án rendezik Németországban, az Esprit Düsseldorf Arénában.


Klicsko két címet is meg kell védjen

Klicsko két címet is meg kell védjen


A 33 éves ukrán öklöző bátja birtokolja a WBC övet, aki tavaj nyáron verte meg Csagajevet a 7. menetben. "Chambers a legjobb amerikai nehézsúlyú öklöző és jó esélye van a csúcsra érni. A harc egy hatalmas stadionban lesz és nagyon várom már"- mondta Klicsko. A 27 éves Chambers egyszer szenvedett vereséget36 mérkőzése alatt, miközben 18 alkalommal idő előtt kivégezte ellenfelét.

Chambersnek nem lesz könnyű dolga

Chambersnek nem lesz könnyű dolga


Az ukrán 56 párbajából háromszor kapott ki. "Klicsko lehet a favoritja a mérkőzésnek, de tudom, hogy képes vagyok rá, hogy legyőzzem és elvigyem az övgyűjteményét haza"- reagált Chambers a statisztikákra. A győztes még ebben az évben megküzdhet majd David Haye ellen a WBA címért, aki szintén még a tavasz folyamán megküzd az amerikai John Ruiz ellen.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink