Vezető hír

Danny Green: "Ha betalálok Jones-nak egy hétig ki lesz ütve"

Danny Green:
Az IBO cirkálósúlyú bajnoka, Danny Green szerdán találkozik Roy Jones-sal a sydney-i Acer Arénában. Green bízik szuper felütéseiben, amiket be is fog vetni Jones ellen. Azt állítja, ha sikerül igazán betalálnia, Jones-t egy hétig hűvösre teszi. "Nem hinném, hogy az álla bírni fogja a felütéseimet, ahhoz nem elég rátermett és akkor már hiábavaló a gyorsasága."...

"Nem tudom megnevezni melyik ütés lesz az, de egy tiszta találat és Roy Jones egy hétig ki lesz ütve!" nyilatkozta Green az AAP-nek. "A sebessége megzavarhat, de az erőmmel fogom kompenzálni. Az ökleim olyanok mint a téglák!" tette hozzá.

Green edzője, Angelo Hyder szerint tanítványának már az első menettől kezdve irányítania kell, nem szabad hogy Jones ráerőltesse a saját stílusát. "Nem szabad hagynod, hogy a saját játékát játsza... ha le akarod győzni Jones-t, akkor odamész és kiütöd! A legnagyobb jutalom, ha Green megveri Roy Jones-t, hogy a nevére emlékeznek örökké." mondta Hyder.

 

 

Green vs Junior interjú

 

Vic Darchinyan, a WBA/WBC szuper pehelysúlyú bajnoka közeli jóbarátja Green-nek. Szerinte Danny-nek minden menetet meg kell nyernie, nem szabad csak a kiütésre koncentrálni. "Mindenki a kiütést hangoztatja, mert Jones nagyon gyors és tapasztalt, de véleményem szerint nem ebben rejlik a megoldás, hanem minden menetet meg kell nyernie."

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink