Vezető hír

David Haye nehézsúlyú uralomra törekszik

David Haye nehézsúlyú uralomra törekszik
Sokat hallani mostanában a David Haye vs. Wladimir Klitschko küzdelemről. A felek üzengetnek egymásnak, de főleg a brit bokszoló az, aki egyértelműen kijelentette elég volt a Ivan Drago-Klónokból!

A bokszrajongók már rég óta figyelemmel kísérhetik a Klitschko vs. Haye találkozóra való készülődést. Sokáig úgy volt, hogy a szigetországban rendezhetik meg a nehézsúlyú ütközetet, azonban mára egyértelműen kiderült, hogy Németországban, Gelsenkirchenben lesz a meccs. Haye persze a tőle megszokott agresszív módon közelít nyilatkozataival Klitschko-hoz, akiről el kell mondjuk bár négy éve veretlen, azonban mostanában ilyen klasszis bokszolóval nem találkozott, szóval számára mindenképpen nagy feladat lesz Haye.

Persze ez az állítás fordítva is igaz, hiszen a brit inkább a cirkálósúlyban alkotott maradandót, mint sem a király kategóriában. Ennek ellenére ő azt állítja, inkább az ukrán volt az, aki visszakozott a meccstől, aminek részleteit nem kis huzavona után lehetett papírra vetni.

"Soha nem akarta ezt a mérkőzést Vlagyimir, de végül be kellett látnia, hogy nem térhet ki előlem” – mondta napokkal ezelőtt a brit klasszis. „Klicsko szereti magát jól érezni a ringben, és a tárgyalóasztalánál is. Vonakodott aláírni a szerződést, amikor azt elétették. Ő egy mentálisan gyenge ökölvívó, és megrémült attól, hogy kockázatot kell vállalnia. Azóta ilyen, amióta kipofozta őt a ringből egy fél-profi golfjátékos, Corrie Sanders.”

„Évek óta tanulmányozom Vlagyimirt” – folytatta Haye. „Megnéztem az összes mérkőzését, és ismerem az összes szokását. Jobban ismerem őt, mint Vitalij. Vlagyimir ismeri magát. Garantálom, hogy látványosan kiütöm őt, mert én vagyok a legrosszabb rémálma. De ennek a mérkőzésnek az a legnagyobb tétje, hogy megmentsem a nehézsúly ökölvívást. Ezt Jack Dempsey, Rocky Marciano, Joe Louis, Muhammad Ali és Joe Frazier miatt kell megtennem, ez az én küldetésem. Meg kell óvni az ökölvívást az Ivan Drago-klónok Kelet-Európai inváziójától. A nagytakarítás június 20-án elkezdődik!”

(kovacs) - Profibox.hu

Szólj hozzá a fórumban! - Profibox.hu fórum

Profibox.hu videógaléria

Profibox.hu képgaléria

Küzdősportok linkajánló
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:
Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország:
www.mconet.biz; www.mconet.hu


Fight.hu

Partnereink

Partnereink