Profi

Edwin Valero öngyilkos lett cellájában

Edwin Valero öngyilkos lett cellájában
Vasárnap hajnalban a WBC könnyűsúlyú világbajnok, Edwin Valero meggyilkolta feleségét egy hotelszobában, majd másnap felakasztotta magát börtöncellájában.
Edwin Valerot vasárnap kora reggel tartóztatták le felesége, Jennifer Carolina meggyilkolásának vádjával. Venezuelában, egy valenciai hotelben találták holtan feleségét három szúrt sebbel. Az öklöző nem sokkal a történtek után bevalotta tettét. De a rendőrség szerint a elmondása nagyon ködös. "Úgy volt, hogy Kubába megyünk egy rehabilitációs kezelésre, de nem volt útlevelem, elvesztettem. Úgyhogy La Guairaba mentünk, hogy kapjak egyet. Útnak indultunk, még akkor is vodkát ittam. Ittam és ittam. Hirtelen rájöttem, hogy valaki a nyomomban van."

Valerot viszi a rendőr letartóztatva

Valerot viszi a rendőr letartóztatva

"Felgyorsítottunk, amíg el nem értük az autópályakaput, ahol mondtam az örmesternek, hogy valaki ki akar rabolni, vagy elrabolni. A férfi azt mondta menjünk a Hotel Internacionalba"- mondta Edwin Valero a kihallgatáson. A szállodában készpénzzel fizetett és ott is gyanús külsejű embereket látott elmondása szerint. A boxoló elmondta a rendőrségnek, hogy ivott, amíg el nem ájult és amikor felébredt a felesége holtan feküdt mellette. De később beismerte, hogy ő tette az egészet és hétfő kora reggel öngyilkos lett cellájában. A jelentések szerint saját ruhájával akasztotta fel magát, de mire észre vették, annak ellére, hogy még életben volt, nem tudtak rajta segíteni.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink