Vezető hír

Hóhér vs. Frenkel: Három a magyar igazság?

Hóhér vs. Frenkel: Három a magyar igazság?
A múlt szombati dániai kiruccanáson Alexander Frenkel a harmadik menetben búcsúztatta Hubert Lászlót. Most szombaton azonban Nagy „Hóhér" Józsefnek adatik meg a lehetőség, hogy 8 menetben bizonyítson.

Az ukrán származású, de német színekben szereplő Alexander Frenkel kettő-nullra vezet a hazai cirkálósúlyú menők ellen, hiszen áprilisban Turgonyi Bálintot, most az elmúlt szombaton Dániában pedig Hubert Lászlót is legyőzte. Az egykori középsúlyú Nagy Józsefnek azonban lehetősége adódik, hogy bebizonyítsa három a magyar igazság és megtegye azt, ami pályatársainak nem sikerült.

A hadházi bokszoló ugyanis szombaton este Neubrandenburg-ban lép a kötelek közé. A németországi mérkőzésen akárcsak a többi hazai bunyósnak, Nagynak is nyolc menet adatik meg, hogy legyőzze Alexander Frenkelt.

„Józsi egy nagyon kemény pali, a hosszú meccseken igazán jól helytállt és sokan láthatják mekkora szíve van. Szerintem akár még meglepetés is lehet a meccsükön, azaz Józsi nyer. Nekem sajnos egy rossz pillanatom volt a meccsen és nem sikerült folytatnom. Úgy érzem rengeteget tanultam az ellene vívott csatából és már a jövőre koncentrálok." - nyilatkozta Hubert László.Alexander Frenkel és Nagy József. Vajon a Hóhér után nem lesz ráadás?


A Sauerland Event harcosa tehát a jövő héten egy hét leforgása alatt kétszer is magyar bokszolóval küzd.

„Kicsit fura helyzet, hiszen nemigen fordult még elő, hogy egy országból valaki ilyen rövid időn belül megmérkőzzön egy jegyzett bunyóssal. Ráadásul Hubert és Nagy a Profibox Promotion versenyzői, tehát még csapattársak is. A Hungarian All Stars-os Turgonyi és Hubert Laci is, amíg el nem csípték őket kifejezetten jól helytálltak a találkozón. Volt szerencsém röviden beszélgetni Frenkel-lel a mostani meccset követően és a KO győzelmei ellenére elismerte, hogy a magyarok kemény ellenfelek voltak. Én úgy érzem Frenkel annak ellenére, hogy egy nagyon szimpatikus sportember nem legyőzhetetlen. Nagyon bízok minden magyar bokszolóban, akinek van szerencsém a Sauerland Event csapatánál mérkőzést szervezni, így Józsinak is drukkolok." - nyilatkozta ifj. Perutek János a német csapat hazai képviselője.

A gálát a TV6 is képernyőre tűzi, de a magyar szereplésekről egyenlőre még nincsen hír. Hamarosan beszámolunk az esetleges képernyőre kerüléséről a csatának illetve megszólaltatjuk a magyar résztvevőt és a német bokszolót is.

(M.T.)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink