Vezető hír

Hubert László, Bozai Gyula és Zöld Ferenc is ringbe lép Salgótarjánban

Hubert László, Bozai Gyula és Zöld Ferenc is ringbe lép Salgótarjánban
A Dupla becenevet viselő cirkálósúlyú Hubert László is ringbe lép a Totalfight IX. gáláján a salgótarjáni városi sportcsarnokban. Bozai és Zöld pedig egy-egy négymenetes mérkőzésen vesznek részt...

Jól fogynak a jegyek a salgótarjáni Totalfight gálára és alakulnak a párosítások is. Eldőlt, hogy a nógrádi eseményen ringbe lép Hubert László is, aki az egyik legjobb hazai cirkálósúlyú bokszolónk. A Dupla becenevet viselő harcos most hat menetben bizonyíthat, valószínűleg egy szlovák bokszoló ellenében.

 

„Már nehéz nekem ellenfelet találni a környéken, pedig sok nagy csatát szeretnék megvívni. Örülök, hogy egy ilyen eseményen léphetek a kötelek közé. Jó formában vagyok, készülök egy nagy meccsre Seferi ellenében. Nem fogok sem most, sem akkor csalódást okozni a magyar szurkolóknak!”  - nyilatkozta Hubert.

 

A gálán ringbe lép még a nemrégiben mérkőzött Bozai Gyula, aki Czékus Zoltán ellen egy magyar presztízsmeccsen bizonyíthat. A remek rekorddal bíró Czékus utoljára tavaly mérkőzött Kovács Tamás ellen, ahol TKO-val a hatodik menetben kapott ki. Ez a csata két igen jó mérlegű versenyző derbije lesz négy menetben és a rendezvény egyik legizgalmasabb mérkőzése lehet.

 

Zöld Ferencnek is nemzetközi ellenfél jutott. A ma már edzőként is tevékenykedő debreceni fiatalember igen régen húzott utoljára kesztyűt és akkor is kikapott. Májusban Kassai Ignác idő előtt nagy meglepetésre győzni tudott Zöld ellenében. Most egy román harcos állhatja útját a hazai boksz Jófiújának. Marius Cojocneau ugyanis nagy önbizalommal érkezik a meccsre.

 

„Jó formában vagyok. Tudom, hogy elszánt lesz a román srác, de nyerni fogok nem lesz gond.” – nyilatkozta Zöld, aki a hazai színeket képvisel a meccsen.

 

Polgár Norbert az egyik mma meccs résztvevője is új ellenfelet kapott, mert Czene László betegség miatt nem tudja vállalni a találkozót. Sztregova Zsolt azonban egy kemény edző karmai közül került ki, így izgalmas hazai meccset hozhat ez a párosítás is.

 

A gála szombaton fél hétkor indul útjára és profibox, valamint mma meccsek színesítik a programot, no meg Kótai Mihály következő mérkőzése és Végh Attila Európa-bajnoki címmérkőzése. Az eseményt a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban lehet megtekinteni. Jegyek a helyszínen és elővételben is kaphatóak. A gálára a tikettek 1900 és 2900 forintért megvásárolhatóak Budapesten a Bakos Fitnessben és a Pólus Center Casino Caffe-ban. Valamint Salgótarjánban az Apolló Moziban és a József Attila Művelődési Központban valamint a Városi Sportcsarnokban.

(TFC)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink