Vezető hír

It’s Showtime Budapesten!

It’s Showtime Budapesten!
A K-1 világ legjobbjai a magyar K-1 bajnokok ellen! A Hungarian All Stars csapata nem bízta a véletlenre! Már a híradásokból tudni lehetett, hogy augusztus 29-én It's Showtime gála lesz a budapesti Papp László Sportarénában. Mostani cikkükben néhány igencsak izgalmas párosításra is fény derül.November 22-én egy rendkívül sikeres Super Grand Prix-ra keresztelt hazai szervezésű gálával vetette magát észre újból a HAS legénysége. Ezen a rendkívüli eseményen jelen volt a holland It’s Showtime szervezet vezetője Simon Rutz úr is, aki több napig Budapesten vendégeskedett. A hazai menedzserek természetesen ezen időszakban már a gála időpontjáról és részleteiről egyeztettek a világhírű promóterrel és megszületett a döntés, hogy Karacs Attila és Björn Bregy vívja majd az It’s Showtime első budapesti gáláján a fő mérkőzést.A magyarok ásza, Karacs Attila a svájci sztár Bjorn Bregy ellen lép szorítóba a gála főeseményén!

Talán a küzdősport rajongóinak nem kell bemutatni ezt a rendezvény sorozatot, azonban néhány mondatban nem árt tisztázni, hogy mit is jelent ez a sportdiplomáciai életben. Az It’s Showtime ma már egy igazi utazó cirkusz, ahol több súlycsoportban is rendeznek szuperfightokat és világbajnoki címmérkőzéseket a szervezet övéért. Ezeken a gálákon indulnak ma már a legnagyobb K-1 sztárok is szerte a világból, akik Európában akarnak nagyobb eseményen részt venni, illetve eredményei miatt meghívást kap. A május 16-án megrendezendő It’s Showtime gálán nem kisebb nevek indulnak, mint Badr Hari, aki Semmy Schilt ellen mérkőzik majd, valamint Malvin Manhoef, Stefan Leko, Tyrone Spong, Gokhan Saki, Errol Zimmemrmann, Andy Sower és sok már a K-1-ből és az It’s Showtime-ról már ismert versenyzők.
Tóth Istvánnak komolyan fel kell készülnie Mess ellen!

A hollandiai székhelyű rendezvénysorozat így ma már a világ leglátogatottabb állóharcú rendezvénye, hiszen a mostani gálájukra is csaknem harminckétezer embert várnak a Ajax futball stadionjába. A nyári hónapok végeztével azonban nem csak a Forma-1 rajongói lehetnek boldogok, hogy a világ elit idelátogat kedvenc sportágukban, hanem a thai-boksz drukkerek is. Az It’s Showtime ugyanis olyan sztárokat hoz majd a ringbe, mint Bjorn Bregy, Dzimitri Sakuta vagy éppen Joerie "The Shark" Mess. Természetesen a külföldi harcosokat lehetőség szerint magyar fighterekkel engedik össze, úgyhogy most fény deról arra is, hogy Magyarország legjobbjai mire mennek a külföldi nagy nevek ellen. Az izgalom garantált lesz a Papp László Sportarénában és most fény derül a szervezőknek köszönhetően néhány párosításra!Karacs "A Hun"Attila vs. Björn "The Rock" Bregy

Tóth "A Kölyök" István vs. Joerie "The Shark" Mess

Dzimitri Sakuta vs. Gregory Choplin

Végh "Pumukli" Attila vs. Ditz "Cápa" Gusztáv

további hírek és versenyzők hamarosan...

(kovacs) - Profibox.hu

Szólj hozzá a fórumban! - Profibox.hu fórum

Profibox.hu videógaléria

Profibox.hu képgaléria

Küzdősportok linkajánló
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:
Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország:
www.mconet.biz; www.mconet.hu


Fight.hu

Partnereink

Partnereink