Vezető hír

Karacs Attila a szurkolók fogságában hagyta el az Ajax Stadiont!

Karacs Attila a szurkolók fogságában hagyta el az Ajax Stadiont!
Május talán a legpatinásabb gálák hónapja az állóharcban már évek óta, hiszen az It's Showtime rendezvényei mindig prezentálják a legnagyobb neveket is. A mostani gálán, igaz meglepetés volt mindenkinek, de Karacs Attila főmérkőzésen vett részt a hollandok büszkesége, Tyrone Spong ellen.

- Már csütörtökön megérkeztél a hollandok fővárosába. Milyenek voltak a kötelező programok?

- Pénteken volt egy sajtó tájékoztatóval egybekötött mérlegelés, ami nagyon színvonalas volt. Sokan egymásnak feszültek például Hari Schiltnek, vagy Manhoef Lekonak. De amúgy sokan csak összenevettek, amikor ki kellett állniuk.- Sokan nem tudták, de kéztöréssel bajlódtál és a mérkőzés előtt három héttel vették le rólad a gipszet. Mennyiben hátráltatott ez a sérülés téged?

- Minden sérülés hátráltatja az embert, ha beismeri, ha nem. Én egy felhozó szintű bunyósra elégnek tartottam magam és nagyon be szerettem volna mutatkozni az It's Showtime-on éppen ezért, amikor eltört a kezem az orvossal és csapattal megbeszéltük, hogy nem mondom le a holland szereplésemet. Persze, ha tudtam volna akkor, hogy egy világsztárral mérkőzök biztos elgondolkodtam volna, de így utólag semmit sem bánok.

- Ezzel azt akarod mondani, hogy Kresnik belefért volna, de Spong nem?

- Nézd Spong is belefért, hiszen megmérkőztem vele, de így a sérülés miatt nem bánom, hogy ott tudtam meg az ellenfélcserét. (nevet)- Te magad hogyan értékelnéd a találkozódat?

- Nagyon nehéz meccs volt, de az első két menet után úgy éreztem meg van a csata és talán nekem kellett volna 2-1-es pontozással nyernem, de Hollandiában Spong a helyiek nagy kedvence őt sokkal jobban meg kell verni ahhoz, hogy pontozással bárki is legyőzze őt.

- Az ellenfeleddel sikerült beszélned esetleg a meccs után?

- Igen. Nagyon kedvesen elismerte, hogy jó harcos vagyok és többször jelezte, hogy velem akar edzeni. Ezt egyébként én is szívesen vállalnám. Annak ellenére, hogy biztosan lesz visszavágó kettőnk között.

- Milyen volt a csarnok előtti hangulat a gála után? Azt hallani több ezre vártak.

- Nem csak engem vártak, de mivel Spong ellenfele voltam és helytálltam így hatalmas rajongás fogadott mikor kiléptem a csarnokból. Fél óra volt mire a bejárattól el tudtam indulni. Több száz autogramot kiosztottam és rengeteg fényképet készítettek velem. Gyakorlatilag a szurkolok fogságában hagytam el a csarnokot, de nagyon jól eső érzés volt, idáig sosem tapasztaltam ilyet.
- Most azonban egy nagy feladat következik nem a visszavágó. Björn Bregy ellen készülsz. Ő is küzdött Amszterdamban, mennyire sikerült megnézned a meccsét?

- Sajnos csak pillanatokat láttam belőle az öltözőben kihelyezett monitoron, de sok meccsét megnéztem már és biztos vagyok abban, hogy a mostani felkészülésem után nem fog gondot okozni a monstrum legyőzése.

- Van esetleg álomellenfél a tarsolyodban?

- Sok harcost ismerek már, hiszen többször jártam már nagy versenyeken, úgyhogy nincsen. Bárkivel megküzdök, akit a menedzsmentem leszerződtet.(HAS)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink