Vezető hír

Karacs és Bregy keményre vette a figurát

Karacs és Bregy keményre vette a figurát
Péntek kora délután tartották az It’s Showtime szombati gálájának mérlegelését, melyen a monokli.com is részt vett. Az eddigi legnagyobb profi küzdősport rendezvény főszereplői hozták az előírt súlyhatárt, noha Rácz Dénes ellenfele, Melvin Manhoef csak később mérlegel, hisz ő egy műszaki hiba miatt (járatát törölték) az esti órákban érkezik/érkezett Budapestre.
It's Showtime - poszter
Péntek kora délután tartották az It’s Showtime szombati gálájának a mérlegelését, melyen a monokli.com is részt vett. Az eddigi legnagyobb profi küzdősport rendezvény főszereplői hozták az előírt súlyhatárt, noha Rácz Dénes ellenfele, Melvin Manhoef csak később mérlegel, hisz ő egy műszaki hiba miatt (járatát törölték) az esti órákban érkezik/érkezett Budapestre.

Fantasztikus harcosokat csábított Budapestre a Hungarian All Stars, hisz Gago Drago, Melvin Manhoef, Björn Bregy, Dimitri Shakuta, vagy az amszterdami remek meccse óta Karacs Attila a világ szűk élvonalát képviselik. Nem beszélve azokról a magyar fighterekről, akik itthon már letették a névjegyüket: az alacsony súlya ellenére nehézsúlyú K-1 bajnok Rácz Dénes, az MMA világbajnok Német „Tatár” Gábor, a Bárdosi Sándort alig 70 másodperc alatt összecsomagoló Dietz Gusztáv, Halmi Viktor, Polgár Ádám, Éliás Dániel, Géczi Dániel, Vörös Roland, Végh Attila, Zatureczky Zsolt, Meiszter Gábor, Szűcs Barna… Van, akinek nem ismerősek ezek a nevek? Küzdősportos portálról lévén szó ez nem feltételezhető! karacs bregy.jpg
Ilyen gálát még nem rendeztek hazánkban, de aki ismeri a küzdősport-biznisz szervezeti erőviszonyait, az az It’s Showtime név hallatára látatlanban tudja, hogy szombaton minden a MINŐSÉGRŐL fog szólni. A világ legjobbjai a legjobb magyarok ellen, a legnagyobb magyar sportcsarnokban, a Papp László Budapest Sportarénában. Ahogy egy focirajongó nem hagyhatja ki a Real Madrid vagy az AC Milan mérkőzést, ha a kedvencek a Puskás-stadionban játszanak, úgy egy vérbeli küzdősport szurkoló sem hagyhatja ki az It’s Showtime gálát, melynek körítése bármelyik más színpadi produkcióval felveheti a versenyt!

A Danubius Hotel Arénában tartott mérlegelésen mindenki hozta a súlyát, ám ez két címmérkőzést kivéve csak formalitás volt. Dietz és Végh is hamar megtalálta a közös nevezőt, igazi sportemberekként üdvözölték egymást, miközben Karacs és Bregy mérésekor bizony forrt a levegő. Ritkán látni ilyet. A két harcos percekig nézett farkasszemet egymással, testük meg sem mozdult, viszont a szemük tüzet hányt. A közönség előbb csöndes, majd egyre hangosabb üdvrivalgása közben a Hungarian All Stars sportigazgatója, ifj. Perutek János többször megköszönte a feleknek a „műsort”, de végén rá kellett jönnie, hogy a két nehézsúlyú harcos mindezt nem a show kedvéért csinálja, így finoman közbelépve továbblendítette az eseményeket a patthelyzetből.

A szombaton 18 órakor kezdődő eseményre 6 300 forinttól lehet belépőjegyet vásárolni a helyszínen, a Papp László Budapest Sportaréna pénztáraiban.

(monokli.com)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink