Profi

Klicsko: David Haye rémült és hazug

Klicsko: David Haye rémült és hazug
A IBF/WBO nehézsúlyú világbajnok Vladimir Klicsko szerint David Haye, a WBA világbajnok nem fog harcolni vele, mert meg van rémülve és hazug ember.
Vladimir már nagyon szeretne választ kapni arra, hogy Haye megküzd-e vele vagy sem. David Haye eddig még nem reagált semmit a kihívásra, de korábban szivesen hangoztatta, hogy bármikor megküzdene akár mindkét Klicskoval. Nos a dolog jelenlegi állása szerint Vladimir Klicsko, már azt is kétségbe vonja, hogy Haye egyáltalán megküzd vele. "Megértem, ha meg van rémülve, de szedje össze magát és talán lesz pár szerencsés ütése. Azt hiszem megijedt és nem hajlandó élni a lehetőséggel, de ez fontos nekem. Nim lesznek más harcok, lesz elég pénz mindenki számára, csak azt kell csinálnia, amit mondott"- mondta az ukrán világbajnok, Vladimir Klicsko.

"Haye rémült és hazug"

De nem titkolta ellenszenvét sem Haye-el kapcsolatban. "Egyszerűen nem szeretek semmit a srácban. Ahogy beszél, ahogy jár. Ő alapvetően elárulta a közönséget és a sportot. Minden divíziónak szüksége van egy igazi bajnokra. Ha ő igazi bajnok akar lenni, harcolnia kell velem." Klicsko azt is elmondta, hogy már egyértelmű számára, hogy a tavalyi hátsérülése csak kifogás volt arra, hogy ne kelljen harcolnia vele, ezért a brit öklözőt hazugnak tartja. Ahogyan Vladimir mondta: "David "A Vesztes" Haye nem fog harcolni velem." Nyilvánvalóan Klicsko ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból. Haye azonban még semmit sem reagált sem a kihívásra, sem a provokációra.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink