Profi

Klicskoék csak összevesznek Haye-en

Klicskoék csak összevesznek Haye-en
Az utóbbi hetekben egyre csak azzal van tele a boxvilág, hogy melyik Klicsko fog megmérkőzni a WBA nehézsúlyú világbajnok David Haye-el. A két Klicsko nem tud dönteni.
David Haye-nek eddig nagy volt a szája, de a minap bevalotta, hogy Valuev ellen bizony félt a ringben. Ez ám az igazi világbajnok. A WBA nehézsúlyú öv birtokosa szombaton John Ruiz ellen kell megvédje először címét, a Klicsko fivérek pedig melegen ajánlják az angolnak hogy így is legyen. Ugyanis egyre inkább úgy tűnik, hogy Haye következő ellenfele vagy Vitalij, vagy Vladimir lesz. A probléma csak az, hogy még maga a két testvér sem tudja eldönteni melyikük harcoljon előbb Haye ellen. "A legnagyobb probléma, hogy lehetséges, hogy Haye a testvérem ellen harcol majd"- mondta Vitalij, a WBC világbajnoka.

Ökölharccal kellene eldönteni, ki harcoljon Haye ellen. Ez jobban illik két világbajnokhoz

Ökölharccal kellene eldönteni, ki harcoljon Haye ellen.
Ez jobban illik két világbajnokhoz

"Valószínűleg feldobunk egy érmét, hogy a sors döntse el ki harcoljon vele. Valóban vitatkozunk Vladimirrel Haye-ről és az öcsém nem akar visszalépni. Megakarja tanítani kesztyűbe dudálni Haye-t. Ez sokkal fontosabb számára, mint maga a cím." Vladimir is megjegyezte viccesen: "Vitalij tiéd lehet a cím, de én leszek az első, aki harcolni fog vele. Tehát nem könnyű megegyezésre jutni a bátyjámmal." Tavaly Haye harcolt volna Vladimir ellen, de betegség/sérülés miatt lemondta, ezért van annyira bepöccenve rá Vladimir. "Haye megérti, hogy ez a harc nem érhet véget jól számára"- gondolja a két ukrán öklöző. "Úgy gondolom, a fő motiváció a pénz lesz. Találkozhatunk Angliában is, ahol a box nagyon népszerű. A Wembley biztosan megtelni"- mondta Vitalij. Talán a legegyszerűbb mégis az lenne, ha feldobnának egy érmet. De mennyivel látványosabb lenne, ha a kötelek között döntenék el ezt a kérdést...


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink