Vezető hír

Klitschko idő előtt befejezte!

Klitschko idő előtt befejezte!
Egy rendkívül színvonalas gála főmérkőzésén a tízedik menetben TKO-val megvédte világbajnoki címeit Wladimir Klitschko. Ruslan Chagaevre a második menetben már számolni is kellett.>>> A meccs felvétele <<<

A zsúfolásig megtelt németországi futball stadion nagyon színvonalas gálának adott otthont, melyet az ukrán boksz fivérek csapata a K-2 Promotion szervezett. A mérkőzés első menetében már látszott az ukrán bal-jobb egyeneseinek egyeduralmáról szól majd ez a meccs és Klitschko rendkívül higgadtan és jó formában van ma este. A második etapban már egy komoly jobb egyenesnek köszönhetően számolni kellett az üzbégre és ezt követően már egyértelműen látszott Chagaevnek nem sok keresni valója van a ringben az ukrán világbajnok ellen.


Az üzbég nem tudott mit kezdeni ellenfele lábmunkájával és ütőtávjával valamint balegyeneseivel sem, így nagyon egyoldalú mérkőzésen védte meg címeit a világbajnok. A WBA övvel bevonuló Chagaevet Michael Timm edző már nem engedte ki a tizedik menetre így 9RTD-vel ért véget a találkozó, ami kísértetiesen hasonlított a Hasim Rahman elleni meccsre, igaz az üzbég egy kicsit jobb volt, akárcsak a bajnok ezen a meccsen.

(Peru)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink