Vezető hír

Klitschko vs. Gomez: Egyenlőre mindenkinek nagy a szája!

Klitschko vs. Gomez: Egyenlőre mindenkinek nagy a szája!
Rendkívül nagy elánnal teszi mindkét fél a „szebbnél szebb" nyilatkozatokat, amit most már Stuttgart városa is üdvözölhet. Juan Carlos Gomez ugyanis itt próbálja meg elhódítani a WBC világbajnoki címét egykori csapattársa Vitali Klitschko ellenében.

Szombat este egy régen várt nagy csatának ad otthont nehézsúlyban Európa és ugye lassan már megszokhattuk, hogy ez a sportág és ez a súlycsoport nem kizárólag az Egyesült Államokról szól, úgyhogy most már kocsival sem kell sokat utaznunk, ha látni akarjuk a királykategória legádázabb világbajnoki mérkőzéseit. Most Stuttgart városa ad otthont egy ilyen meccsnek.

A kubai Juan Carlos Gomez egykori cirkálósúlyú WBC bajnok az ukrán Vitali Klitschko ellen próbálja meg elhódítani a címet. Persze annak ellenére, hogy ez a meccs most kivételesen a kihívóról szól, ne felejtsük talán éppen pont Vitali ellen a legnehezebb ez a feladat a mai bajnokok közül. A mai nap folyamán sajtótájékoztató keretein belül megszólalt ismét mindkét ökölvívó, akik szombat este Hanns Martin Schleyer Halle-ban küzdenek meg.

„Sok mindent hallottam, míg edzőtáborban voltam, hogy miket nyilatkozik Gomez, de ez az ember csak álmodik.” – nyilatkozik Klitschko – „De megígérem neki, hogy nagy leckét fog kapni tőlem, hiába volt ügyes és jó harcos a cirkálósúlyban. Ez a nehézsúly azért más egy kicsit.”

„Furcsa mód Vitali azt állítja mindenhol, hogy ki fog ütni engem, akkor miért macerázott a bírókon? Szombaton este a Fekete Párduc újra WBC bajnok lesz. Szét fogom verni Klitschko fejét!”

A találkozót hazánkban az RTL Klub tűzi képernyőre.

(Peru)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink